12 Mayıs 2006 Cuma

0

çiğbörek



































ÇİĞBÖREK
1 SU BARDAĞI SU
TUZ
ALABİLDİĞİ KADAR UN
İÇ MALZEMESİ
300 GR KIYMA
1 TANE KURU SOĞAN RENDELENECEK
TUZ KARABİBER
SÜRÜLMESİNİ SAĞLAYACAK KADAR SU
YAPILIŞI
MALZEMELERLE KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA BİR HAMUR YOĞRULUR
HAMUR KÜÇÜK CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR AYRILIP YAKLAŞIK 20 CM ÇAPINDA HAMURLAR AÇILACAK HAZIRLANAN İÇ MALZEMESİ HAMURLARIN YARISINA SÜRÜLÜP KAPATILIR VARSA TIRTIRLI BÖREK KESECEĞİ YOKSA ÇAY TABAĞIYLA YARIM DAİRENİN KENARLARINI İNCE BASTIRARAK KESİN KENARLARINDAN ÇIKAN PARÇALARIDA TOPLAYIP TEKRAR AÇARAK DEĞERLENDİRİN KIZGIN BOL YAĞDA KIZARTILACAK SICAK SERVİS YAPILACAK
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top