26 Eylül 2006 Salı

0

SAÇ BÖREĞİ

ANNEMİN YAPTIĞI SAÇ BÖREĞİ

YAPILIŞIDA ÇOK KOLAY SADECE UN VE SUYLA BİR HAMUR YOĞURUYORUZ. O DİNLENİRKEN İÇİNİ HAZIRLIYORUZ İÇ MALZEMESİ PİDE İÇİ HAZIRLAR GİBİ KIYMA SOĞAN DOMATES VE BİBERLERİ KÜÇÜK KÜÇÜK DOĞRUYORUZ TUZ VE KARABİBER İLAVE EDİP KARIŞTIRIYORUZ HAMURLARIMIZI TAVAMIZA GÖRE AÇIP YARISINA İÇ MALZEMESİNDE KOYUP DİĞER YARISINI ÜZERİNE KAPATIP D ŞEKLİNE GETİRİYORUZ YAĞSIZ TAVADA İKİ TARAFINIDA PİŞİRİYORUZ .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top