18 Kasım 2007 Pazar

0

ÇITIR PANELİ TAVUK


BU ÇOK KOLAY, KOLAY OLDUĞU KADARDA LEZZETLİ BİR YEMEK BİLHASSA OĞLUM ÇOK SEVİYOR.
BEN TAVUK GÖĞSÜ ALIYORUM ONLARI ÜÇE KESİYORUM FLETO HALİNE GETİRİYORUM. BİR TABAĞA BİR MİKTAR UN, BİR TABAĞA YUMURTA KIRIP ÇIRPIYORUM, BİR TABAĞADA ÇITIR PANE HARCINI KOYUYORUM.
UNUN İÇİNE TUZ, KİMYON VE KARABİBER EKLEDİM. ÇOK LEZZET VERDİ.
KOLAY OLDUĞUNU SÖYLEDİM AMA ÇOK BULAŞIK ÇIKARAN BİR YEMEK OLDUĞUNU SÖYLEMEYİ UNUTTUM:)
TAVUKLARI ÖNCE UNA SONRA YUMURTAYA DAHA SONRADA ÇITIR PANE HARCINA BULAYIP KIZGIN YAĞDA AMA ÇOK HARLI ATEŞ OLMAYACAK (O ZAMAN İÇLERİ ÇİĞ KALIYOR) KIZARTIYORUZ. SICAK SICAK SERVİZ YAPIYORUZ
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top