18 Ağustos 2009 Salı

0

Cemil İpekçi ne yapsın?

Yok ama aklımdayken yazmam gerekiyor. Geçen buralarda bi yerde okudum, birisi esmiş üflemiş, yok efendim erkek erkeğe bi şey olur mu?? Olursa bunun adı noluur?? diye. Meğer bunun adı "sapıklık" oluyormuş, hazret vermiş fetvasını rahatlamış.

Mevzu da malum işte, Cemil İpekçi nişanlanmış mı ne, öyle bi şey. Yahu burada garipsenecek bi şey yok. Cemil İpekçi zaten bundan iki yıl kadar önce "Muhafazakar eşcinselim" demiş idi. Nişanlılık müessesesi de gayet muhafazakar bi şey. Nedir şimdi buradaki mesele??

Ayrıca,
eşcinselliği sapıklık falan diye yaftalamaya kalkanlara, insanların cinsel yönelimlerine, paşa gönüllerinin keyiflerine karışmaya kalkanlara bi şey söylemek istiyorum şu vakitte: Size ne??

Hakikaten yahu size ne? Cemil İpekçi ya da herhangi bir eşcinsel, sizden icazet mi alacak kafasına göre yaşamak için? Yani sizin kafalarınız, onların kafasından daha mı iyi basıyor bu fani alem işlerine? Size ne kardeşim elalemin ne halt yediğinden? Hayır bir de biri çıkıp "sapıklık" falan demiş. Hiç sapıklık görmesek yiyeceğiz biz de! Dedeler torunları yaşındaki kızlara halleniyor bi b.k olmuyor bu memlekette, hatta el kadar çocuk için taciz ruhen hiçbir iz bırakmamıştır, etkilememiştir falan diye kapı gibi rapor bile verilebiliyor bi şekilde.. Tabii sonra yanlış hesap bağdat'tan dönüyor falan ama, aması malum işte, gördük, izledik hepimiz. Ha amaa, kazık kadar insanların kendi özgür iradeleri ile tercih edip yaşadıkları ilişkiler sapıklık oluyor. Hey maşallah!

Bak bi daha soruyorum efendi,
SİZE NE?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top