15 Eylül 2009 Salı

0

Bloggera Giriş Sorunu Yaşayanlar...

           Kaç gün oldu saymadım bloguma ve birkaç blog hariç hiçbirine giremezken, inat edip değiştirmeye tenezzül etmediğim DNS ayarlarımı değiştirip bloguma normal şekilde (biraz ağır ama) girmiş bulunmaktayım. Ohh be...



           Denemek isteyenler buradan girip, uygulayabilir.

 

          Gerçi yarın ne olur bilinmez, sebep ne kimsenin bir açıklama yaptığı yok, fakat birçok blogger aynı durumda. TTNetten şüphelenenler çoğunlukta. Günah ta almayalım mübarek gece :)



  .       Biz bugün sitecek Kuran-Kerim hatimimizi bitirip, bu gece bağışladık, ağlaştık. İki senedir Türkçe mealden okuyorum. Çok tat aldım, herkesin uykusu gelirken, ben cin gibi okuyorum. Çünkü yazılanlar çok güzel ve çok anlamlı. Kadir Gecenizi tüm kalbimle kutlarım, dualarınız kabul olsun, melekler başınızdan ayrılmasın, katı katı sevap yazsın. Allah herkesin ibadetlerini kabul etsin. Biraz burada takılıp tekrar ibadete dönmek istiyorum. Bin aydan daha hayırlı bu geceyi iyi değerlendirmek lazım. Nafile yüz rekat,bin rekat namaz kılacağınıza bol bol Allah'ı zikretmek, tövbe, salavat ve şükür tesbihlerini zikretmek ve kaza namazı kılmak gerekiyormuş. Bu arada zikir beyin hücrelerini bilimsel olarak açıp, feyz almayı sağlıyormuş. İçimize işleyerek, huşu içinde ibadetler yapmamızı ve feyz almamızı tüm kalbimle diliyorum.



         Yazılacaklar birikti. Şimdilik bir ceee demek yeterli. Çok özledim blogumu. İşte böyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top