3 Ekim 2009 Cumartesi

0

Polimer Kil Kartvizitliklerim....



       Bu kartvizitlikleri de eski. Polimer kile ilk başladığım zamanlarda yapmıştım. Sürekli bilgisayar değiştirince her yaptığım çalışmanın fotoğrafı o dönemin bilgisayarında kalıyor. Her yeni bilgisayar değişimimde toparlayayım eskileri diyorum ama hep erteleniyor. En azından ilk format tecrübemde kaybettiğim fotoğraf ve müziklerime yanıp D sürücüsünde biritiriyorum saklamak istediklerimi. Harici bir disk ve web albümlerinde fotoğraf depolamak gerekli aslında.  



10 Marifet eski çalışmalarımı arşivlemek, hatırlamak için çok iyi geldi bana. Ne yapmıştım, ne etmiştim, ne zaman yapmıştım, hikayesi ne, şuna ne zaman başlamışım vs... sorularıma da belge niteliğinde :) Dün yayınladığım boncuklu kemerimi de oradan buldum. Yaptıklarımı unutuyorum bile.Bu çalışmaları da 2007 artalarında yapmışım. Oradan öğrendim.



Kartvizitleri polimer kilden yaptım. Bileklik teli kullandım. Sabitlemek için çok zorlanıp, piştikten sonra bitlerle sıkıştırdığımı hatırlıyorum. Fotoğrafta da bitler görünüyor azıcık.



İkisini de hala kullanıyoruz. Biri benim, diğeri oğlumun çalışma masasında...

 

       Blogger kumanda panelinde değişiklikler yapılmış yine. Ben akşamki yazımda farkettim. Etiketlere 10 adet sınırı getirilmiş. Yazı yollandıktan sonraki panel ekranı değişmiş. Yeni düzende video yükle seçeneği de yok. Sizler de farkettiniz mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top