26 Ekim 2009 Pazartesi

0

Sevgili Günlük- Masa Örtülerim vs...



        Önceki postumda Mudurnu gezimizden bahsetmiştim. Bu masa örtülerini oradan aldım. Çini desenleri çok hoşuma gitti. Gelince hemen makinaya attım, hiç boya da vermediler.





Bugün bahçedeki masama serdim bile birini...



       Normal boyutta masa örtülerinin yanında bu parçaları da gördüm. İlk Bıdık' a almak geldi içimden. Sonra renk seçimi yapamadım 5 tane aldım. Abisi siyahını beğenip taktı ona. Geçen ay ona diktiğim t-shirt eskimişti, fuları da en son balık ziyafetinden sonra yanına yaklaşılmayacak kadar kirlenmişti, onları attık. Yeni fularıyla Bıdık. Uykudan zorla uyandırdım. Poposunu kaldıramadı bir zahmet.







       Önceki yazımda bahsettiğim gibi Mudurnu'ya giderken Sarot'a uğradık. Sarot haritada gördüğünüz bölgede yapılmaya başlanmış, eğer bittiğinde vadettikleri gibi olursa süper lüx termal tesisler ve Marmara' nın 2. büyük kapalı ve açık aquaparkının olacağı, devremülk şeklinde işletilen bir termal tesis. Satış temsilcilerinin örnek binayı bize gezdirirken verdikleri bilgilere göre tüm bloklar birbirine tünellerle bağlı (termal havuzlardan çıkıp ısı farkından etkilenmemek için), 16 termal havuzu olan ve bunların bilinçli kullanımını sağlamak için 11 alanında uzman doktor tarafından, kişilerin yönlendirileceği, ozon terapi, çamur terapi vs... bitki banyoları kullanımı, SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve özel sigorta kurumlarıyla anlaşmalı, karda havuz keyfi yapabileceğiniz havuzları bulunan devasa büyüklükte bir tesis. Ayrıntılı bilgi sitelerinde var.



       Pazar günü kahvaltı sonrasında Cumartesi grubumuzdan eşleriyle birlikte tekrar görmeye gidenlerden üç aile de akşam döndüklerinde birer devremülk sahibi olmuşlardı. Ödeme koşulları da çok uygun. 1+1 daireleri 2.000 lira peşinat, 300 lira x 22 ay taksitle almışlar. 2+1 ve üzeri dairelerde fiyat değişiyor doğal olarak. Aylık bakım aidatları da 40 liraymış. En cazip yanı da devremülk tarihlerinin sabit olmayışı. İstediğiniz takdirde kendi döneminizi kullanmak yerine becayiş yapıp başka dönemde de tatil yapabiliyormuşsunuz. Örnek daireleri de çok güzeldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top