10 Kasım 2009 Salı

0

Değişiklik istiyoruumm!


Böyle her bi yanımdan ses geliyor DEĞİŞİKLİİİKK!! diye.. Nolacak halim bilemiyorum. Bak misal birkaç gündür kafayı bu blogun temasına taktım. Ordan burdan tema indirip bakıyorum ki nasıl duruyor, iyi mi hoş mu? Hiçbirini beğenmedim şimdilik. İsabet oldu! Daha önce de bi aşka gelip tema falan değiştirecem diye ortalığı feci dağıtıp, sonunda yemişim blogunu temasını deyip külliyen silmiştim her bi şeyi.

Bu aralar kanım kaynıyor, asıl felaket budur şekelim budur. Sanki Kahveperisi danası ergenliğe teşrif buyurmuşlar, bi ay ayy bir heyecan bir pır pır.. nooluuyosun lan? Hayır yani hayatında kayda değer bir hareketlenme olsa, nebleyim bir ela göz bir bi şey ha tamam diyecem pır pırların sebebi hikmeti budur. Ama be güzelim yok işte her şey dün nasılsa bugün de öyle. Zerre de şikayetim yok halimden o da ayrı bi şey.

Neyse işte böyle bi acayip sonbahar tripleri, anlamsız işler. Galiba bu sonbahar bende tersinden etki ediyor. Millet ilkbaharda coşar, ben hazan mevsiminde:)

Bir de bu aralar içimden çocuk öyküleri yazmak geçiyor. Masal gibi de değil gibi. Yani diyelim 7 ile 10 yaş arası çocukların ne lan bu şimdi demeyeceği bi şeyler gibi. Daha büyükleri benim yazacağım hiçbir şeyi yemez anacım. Küçükleriyle de ben uğraşamam, anlamam zaten o işlerden. Şimdi böyle yazarken farkettim, ben galiba bu işi ciddi ciddi düşünüyorum yahu baksana halime! oturmuş hedef kitle tespiti yapıyorum ahahh alem şey!

(şu ışınlanmayı bulsun artık birisi!)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top