14 Kasım 2009 Cumartesi

0

GÜVEÇTE KARNABAHAR

BU ARA PEK ÇOK ŞEY DENEMDİM FAKAT ÇOĞUNUN RESMİNİ ÇEKEMEDİM. BAZEN UNUTTUM BAZENDE FOTOĞRAF ÇEKMEDEN BİTTİ.

GEÇEN GÜN SEVGİLİ MÜGE'NİN ELMALI KEKİNİ YAPTIM FOTOĞRAF YOK


İNEGÖL KÖFTE YAPMAYI DENEDİM EVDEKİ HERKES TARAFINDAN ÇOK BEĞENİLDİ ONUDA SICAK SICAK YİYELİM DİYE ÇEKEMEDİM.

PATATESLİ GÜL BÖREĞİ YAPTIM

ŞİMDİLİK BUNLAR AKLIMA GELİYOR AMA DAHA OLMASI LAZIM

BUNUDA SON ANDA FOTOĞRAFLAMAYI BAŞARDIM. KENDİM UYDURDUM DESEM DOĞRU OLUR. KARNABAHAR YAPMAM GEREKİYORDU BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE KLASİK BİR YEMEĞİ YEMEK İSTEMEDİK.
HEM KALAN OLMASIN HEMDE GÖRÜNÜŞÜYLE YEME İSTEĞİ YARATSIN DİYE BÖYLE BİRŞEY YAPTIM.

-OĞLUM GÖRÜNÜŞÜNÜ ÇOK BEĞENDİ BİR TANESİNİ ZEVKLE YEDİ

YAPILIŞI ÇOK KOLAY

LEZZETLİ OLSUN DİYE KARNABAHARI ET BULYON EKLEDİĞİM SUDA HAŞLADIM. AYRI BİR TAVADA KURU SOĞAN, KIYMA VE SALÇAYI KAVURDUM. HAŞLANMIŞ BİR DAL KARNABAHARI GÜVEÇ KABINA KOYDUM ÜZERİNE KIYMALI SOSU İLAVE ETTİM. ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA BİRAZ PİŞİRDİM ÜZERLERİNE RENDELENMİŞ KAŞAR EKLEYİP BİRAZ DAHA FIRINDA TUTTUM SICAK SICAK SERVİS YAPTIM.

DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top