26 Nisan 2010 Pazartesi

0

tandırmı yoksa çevirme mi?

Cevap hiç biri. Pratik bir aksam yemeği sadece. Ama bu kadar basit olupta sunum şık olunca şaşırdım açıkcası. Sonrada yayınlamaya karar verdim.

   



bulgur pilavı ve fırın tavuk yanında taze fasulye piyazı





Tarife ne hacet. Bildiğimiz bulgur pilavı, tavuklarda temizlendikten sonra direk fırına sadece kızarmaya başlayınca kendi yağından üzerine gezdirdim. Piyaz içinde; tuzlu ve yağlı suda fasulyeler haşlanıncaya kadar pişirdim. Soğuk sudan geçirip maydonoz, piyazlık doğranmış soğan zeytinyağı, pul biber, hafif tuz, sirke sarımsak hepsini karıştırıp servis tabağına aldım. Eşim çok beğendi. Normal bir salata yapsaydım bu kadar uymazdı belki. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top