27 Mayıs 2010 Perşembe

0

kaşarlı köfte

Yine mi köfte! evet bizim evde çok yenen bir yemek, İsviçre'de köfteci dükkanı mı  açsam acaba?
Birde ben köftelerimi hep fırında pişiririm hem daha hafif oluyor hemde ortalık batmıyor :)












malzemeler:
400 gr kıyma
1 büyük rendelenmiş soğan
1 ym kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 su bardağı kaşar
2 ym kaşığı zeytinyağ
2 ym kaşığı galeta unu
1 tutam ince kıyım maydonoz
tuz

hazırlanışı:
Tüm malzemeleri iyice karıştırıp yoğurun. Yağlı kağıda serili tepsiye dizip yağsız olarak 200 derece fırında pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top