13 Ağustos 2010 Cuma

0

Bu Hafta Ayşe Özyılmazelle Buse'nın Dolabı: Alternatif Alışveriş


"Farklı giyim seçeneklerinin peşindeyseniz, her yerde pişti olmaktan sıkıldıysanız işte size İstanbul'da alternatif alışveriş için tercih ettiğim beş adres. 


1) Building, Galata: Vanessa-Raisa, Zeynep Tosun, Ceylan Zigoslu gibi moda dünyasının 'genç tasarımcılarının' yarattıkları kıyafetlerini burada bulabilirsiniz. Ön tarafı kafe olan bu şirin mekanda hem yemeğinizi yiyip hem alışveriş yapabilirsiniz. Bir an önce göz atın. (Serdar-ı Ekrem Caddesi 27/A, Galata)


2) MelsCouture, Suadiye: Bu şeker mağazada takı, toka, çanta gibi akesuvar adına aklınıza gelebilecek her türlü şey mevcut. (Adres: Yazanlar Sk. Çınar Palas Apt. No: 9/3 Suadiye) 


3) Kumpanya 62, Nişantaşı: İpek Arnas, Vivet Yeruşalmi, Sudi Etuz'un kıyafetlerini bulabileceğiniz Kumpanya 62'deki en büyük ayrıcalık; aldığınız kıyafet üstünüze uymuyorsa alt kattaki atölyede ölçülerinize göre düzeltme yaptırabilmeniz. (Adres: Doktor Orhan Ersek Sok. No: 53 Topağacı/Nişantaşı). 

4) La Mariquita, Galata: Gamze Saraçoğlu, Zeynep Tosun, Zeynep Erdoğan, Özlem Erkan, Elaidi gibi tasarımcılara ek olarak Japonya ve Amerika'dan getirilmiş ürünler bulmanız da mevcut. (Adres: Galata Kulesi Sok. No: 3/B Kuledibi) 


5) FashiON the beach-Akmerkez: Yeni sezonda farklı konseptlerle yeni tasarımcıları ağırlayacak olan 'FashiON the beach'te genç tasarımcıların beach koleksiyonlarını bulabilirsiniz." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top