31 Ağustos 2010 Salı

0

IFW'de Buse Ne Giydi?

İşte en merak ettiğiniz an geldi :) Hafta içinde hepinizden "buse sen ne giydin onlarıda bizimle paylaş" diyen bir çok mail ve tweet aldım. Önce ilk gün ne giydiğimden başlayayım. İlk gün 3.resimde gördüğünüz yeşilleri giyip, yesillendim :). Beyaz H&M atletim, rahatlığına bayıldığım harem tarzındaki Alice+Oliva pantalonum, yeşil McQueen eşarbım ve yeşil küpelerimleydim. Yeşil küpelerimi herkes çok beğendi, bende yakından merak edeceğinizi düşünerek size yakından fotoğrafladım :) Hani Angelina Jolie Oscarlara siyah bir elbise ve yeşil zümrüt bir küpe takmıştı, iste benim küpeler onların gerçek olmayan hali :) 
2.güne gelince.. 2.gün baştan aşağıya Ümit Ünal giyindim. Mavi pantalonum ve siyah bluzum Galatadaki Ümit Ünal mağazasından. Küpelerim ise soran bir çok kişininde inanmadığı ve sizinde büyük ihtimalle inanmayacağınız Nişantasındaki Karmen'den :) Ayakkabılarım ise Christian Louboutin.. 
3.günkü kıyafetim daha doğrusu tulumum ise yine Alice+Oliva, ayakkabilarim Chloe, çantam Poenza Schouler. Aslında fotoğraflamadığım iki kıyafetim daha var ama onlarda fotoğraf makinamin azizliğine uğradı :) Bir tanesi pembe Machka elbisem diğeri ise beyaz kot ve siyah omuzları vatkalı bluzumla kombinlediğim kıyafetlerimdi. İşte bu seneki tercihlerim bunlar oldu, bakalım seneye neler giyeceğim :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top