31 Ağustos 2010 Salı

0

Kafa rahatlığı bir pufuduk ayı değildir!

Kafa rahatlığı bir pufuduk ayı değildir.

Kafa rahatlığı bir şezlong bi içki ve fonda yelkenli de değildir. (Belki bir ihtimal “batan gün kana benziyor” olabilir, bilemedim şimdi.)

Kafa rahatlığı, eğer söz konusu kafa benim kafamsa, kesinlikle bir sevgili evim sevgili dostlarım ailem bahçem mınışım bıcırım falan değildir. Diğer kafaların selameti için bunlardan biri ya da birkaçı elzem olabilir. Ancak benim koca kafam için kafa rahatlığı demek, belki bir parça, saçmalama yeteneği ve bunu sergileyebilme özgürlüğü olabilir.

Kafa rahatlığı bir sallanan koltuk ya da en fenası: Bir hamak kesinlikle değildir! Her bir kıymığının ayrı ayrı battığı, her bi yeri ayrı ayrı oynayan gıcırdayan oflayan ve puflayan, küskün ve hayli kızgın bir tahta sandalye bile kafa rahatlığının garantisi olabilir, ama lütfen, burada sallanan koltuklardan ve hamaklardan söz edeceksek, onların sağlayacağı azami rahatlığın kafaya bir faydası olamayacağını da anlıyor olmamız gerekir. (Bu cümlenin görünen ya da görünmeyip sadece hissedilen sıkıntılarını bana tane tane anlatan birileri çıkarsa, onlara ziplenmiş hayat dersi seti armağan etmeyi düşünüyorum.)

Kafa rahatlığı asla ve asla rahat bir yatak değildir. Yeme de yanında yat bir yatak arkadaşı da değildir. Hatta şöyle söyleyeyim: sarılıp uyumayı bile vakit kaybı olarak gösterecek kıvamda bir zaman ötesi seks de değildir. Sarılıp yatmak için her zaman bi pufuduk ayı bulunabilir (ve her alemden)
Ancak biz daha önce bahsettik bundan zaten di miğ?

Lütfen Dikkat:

Pufuduk ayılar her köşe başında, her hayal durağında, her bal kabağında, her nilüfer yaprağında bekliyor olabilir. Kara kaplılarda, hançer uçlarında, kılıç kınlarında, mahzenlerde kuytularda saklılarda saklanıyor olabilir. Can acılarında, anı talanlarında, hasret pusularında, özlem tuzaklarında erketeye yatmış olabilir.

Yine Dikkat:

Aman dikkat edin bunlardan uzak durun falan demiyorum, bir yanlışlık olmasın. Kafanıza göre takılın. Ve lakin mevzu şu ki: Önce o kafayla bi vedalaşın.
Çünkü:

Hiçbir zaman ama hiçbir zaman, asla ve asla, kesinlikle ve kesinlikle:
KAFA RAHATLIĞI BİR PUFUDUK AYI DEĞİLDİR!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top