8 Eylül 2010 Çarşamba

0

Ve tasarımcıların çay posetleri, taş bebekleri..

Uzun zamandır İstanbul moda haftası, röportaj telaşı derken karşıma çıkan ilginç moda haberlerini bir köşede biriktiriyodum. Bugün, gördüğüm iki tanesiyle paylaşımlarıma başlıyorum. 


Bu gördüğünüz ünlü tasarımcıların suratlarıyla yapılmış çay/kahve poşeti :) Evet yanlış görmediniz ve yanlış duymadınız bu çay poşetleri bizim içtiğimiz poşet çaylar/kahveler gibi suya atıp içmelik! Chanel'in tasarımcısı Karl Lagerfeld ve Donatella Versace gibi ünlü 5 tasarımcı var. Açıkçası yakından merak etmedim değil, ama kullanmasına gelince bu kadar ileriye gidebileceğimi sanmıyorum :) Bir de düşünüyorum, burada bunların gerçekten bir alıcısı var, insanlar böyle şeylere çok meraklı, mesela hazır istanbul moda haftası bitmişken ve siz en iyi tasarımcı olarak Özgür Masuru seçmişken, hayal edebiliyomusunuz Özgür Masurun suratının olduğu bir poşet çay kullandığınızı? :) 




Resimdekileri tanımayanlar Soldaki Vogue Amerika genel yayın yönetmeni Anna Wintour, sağdaki ise yine Vogue amerikanın sanat yönetmeni (tam tabiriyle :) Grace Coddington. 
Biliyorsunuz, New York başta olmak üzere Avrupa'nın bir çok şehrinde ve bu sene ilk kez yapılacak olan İstanbulda'da Fashion's Night Out telaşı başladı. işte bu gördüğünüz bebeklerde buranın ünlü mağazalarından Barneys tarafından o geceye özel olarak Andrew Yang tarafından yapılmış taş bebekler. El yapımı ve yapımı tam 2 hafta sürmüş olan bu taş bebeklerin Anna Wintour'un bebeğinde kullanılan peruk özel siparişle getirilmiş :) Ve şu anda charitybuzz.com internet sitesinde $2,750.00 dolara, evet yanlış duymadınız!, tam $2,750.00 dolara New York AIDS kurumuna bağışlanmak için açık arttırmada. Böyle hayırlı bir iş içinde olsa bu kadar parayı bir taş bebege vermek, akıllara zarar! 

Küçük bir not: Anna Wintour'i tanımadıysanız veya moda üzerinde ne kadar güçlü bir etkisi olduğunu görmek istiyorsanız bu ayki Vogue dergisiyle bedava verilen "The September İssue" filmini mutlaka seyredin.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top