24 Kasım 2010 Çarşamba

0

Pieditak Ayak Kremi & Ölü Deri Giderici Jel & Handytak El Kremi


El ve ayaklarimin kuruma sezonu basladi. Bende bakima ba$ladim. Yaklasik iki haftadir kullandigim enfes uc urun var: Pieditak Koruyucu Ayak Bakim Kremi, Pieditak Olu Deri Giderici Scrub Jel ve Handytak el kremi. Kisaca bahsetmek gerekirse;

Pieditak 5 etkili Koruyucu Ayak Bakim Kremi: Bu krem terlemeyle olusan ayak kokularini onluyor, ayaklara muhtesem bir serinlik hissi vererek rahatlatiyor.Yumusatici etkisiyle nasir olusumunu engelliyor, icerigindeki antibakteriyel aktifler sayesinde mantar ve bakterilere karsi koruma sagliyor.

Pieditak Olu Deri Giderici Scrub Jel: Bildiginiz yuz yikama jeli gibi bir urun. Bilesimindeki dogal kayisi cekirdegi taneleri sayesinde ayak ve topuklarda olusan sertlesmis olu deriyi temizleyerek cildi puruzsuzlestirip yumusatiyor. Ayrica formulundeki Tea Tree Oil, antibakteriyel etkisi ile ayaklari dis etkenlere karsi koruyor.

Handytak El ve Tirnak Kremi: Bu kremin kokusu nefis! Ayrica minicik olmasi nedeniyle cantada ta$imak icin ideal. Icinde kakao yagi var. Cildi besliyor, nemlendiriyor, duzenli kullanimda tirnaklarin kirilmasini onluyor, ayrica antibakteriyel. Daha ne olsun?

I$in en guzel yani eczanelerde bulabileceginiz bu kremlerin fiyatlarinin 5 TL -7,5 TL arasinda, yani cok uygun olmasi. Blog sahibesi tavsiyesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top