12 Aralık 2010 Pazar

0

Marc Jacobs Vodka tasarlarsa..

Zannetmeyin ki Marc Jacobs gerçekten bir vodka tasarladı :) Hikayeyi şöyle anlatayım.. Burada aldığımız derslerden birinde final projemizin konusu herhangi bir marka seçip bu markanın daha önce yapmadığı bir şey yaratmaktı. Hocamız ne yapacağımız konusunda seçimi bizlere bıraktı. Kimisi Vera Wang yüzük koleksiyonu yarattı, kimisi Chanel çocuk koleksiyonu.. Biz seçimimizi Absolut Vodka ve Marc Jacobs iş birliğiyle bir vodka yaratmaktan yana kullandık. Nasıl bir şey ortaya cıkaracağımızı daha net anlatmak adınada hayali bir şişe tasarladık. Şişenin ana teması olarak Marc Jacobsn kış koleksiyonundan bulduğumuz bir defile resmini kullandık.
 Vodkamızın adı ise "Absolut Silhouette" oldu. Peki Marc Jacobs ve vodka neden derseniz Marc Jacobsın o çılgın, aykırı, bir o kadar uçuk ruhuyla tasarladığı herşeyin içine bir de vodka eklemek çok uygun durur diye düşündük ve ortaya böyle bir şey çıkardık:
Daha önce Sean John, Donald Trump, Roberto Cavalli gibi isimlerde vodka tasarladı.. 
Belki Marc Jacobs bir gün bu tasarimimizi görüp bize bir şans verir, kim bilir.. :) Bu akşam bu projenin sunumu var bakalım geri dönüşler nasıl olacak. Onlardan önce sizinle paylaşıp yorumlarınızı merak ettim, beğendiniz mi tasarımımızı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top