24 Ocak 2011 Pazartesi

0

Dergi Vitrini Alışveriş Sitesi

Fotolia_27112873_L

Dergivitrini.com son günlerde adından sıkça söz ettiren bir alışveriş sitesi. Dergi tadinda alisveris sloganiyla yola cikan bu sitede bir moda dergisinin sayfalari arasinda dolanir gibi keyifle alisveris yapabilir, dunyaca unlu markalarin urunlerine %80'e varan indirim avantajlariyla ulasabilirsiniz. Site; özel tasarım giysilerden ayakkabıya, takıdan gözlüğe kadar birçok kategoride ürün seçeneği sunuyor. Özellikle kokteyl elbiseleri çok iddialı! BCBG, Karen Millen, Bebe, DG sitede ulaşabileceğiniz markalardan sadece birkaçı. Ürünlerin tamamı %100 orijinal ve üretici firmaların garantisi altında.

Moda eğitimi almış iki kız kardeş tarafından kurulan sitenin ürünlerinin büyük bölümü yurt dışından getirtiliyor. Bu nedenle Türkiye' de bulamayacağınız bir çok özel tasarım giysi ve aksesuar bu sitede sizinle buluşuyor.

Ayrica Dergi Vitrini'nde düzenli aralıklarla yapılan çekilişlerle üyelere sürpriz hediyeler gönderiliyor ve kişiye özel anlık indirimler yapıliyor. 75 TL üzeri alışverişlerinizde de kargo ücretsiz! Her geçen gün artan üye sayısıyla Türkiye’ nin en büyük alışveriş platformu olmaya aday dergivitrini bütün sürprizleriyle sizleri davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top