14 Şubat 2011 Pazartesi

0

Bu ahizeler çok eğlenceli!




Ben bu ahizelere mest oldum sevgili okurlar! :) Ailemizin delisi Tuğçe, bize kına gecesinin sabahın da bu ahizeyle geldi. Ne oluyor dedik, şaka yapıyor zanettik... Meğer gerçekten telefonda konuşuyormuş ve bir tanede bize hediye getirmiş. Hemde en sevdiğim renk olan pembe renginde! Kaptım hemen taktım telefonuma :) Her telefona uyuyor, telefonunuzun modeli ne ise ona uyumlu kablosu kutunun içinde var. Pembe, yeşil, mavi, kırmızı hangi rengi seviyorsanız mevcut.. Hemde radyasyon yaymıyor. Biraz taşıması zor oluyor tabii ki ama iş yerinizde veya evinizde otururken daha sağlıklı olabilmeniz için bu ahizeleri kullanmanızı öneriyorum. Çok eğlenceli inanın bana :) Nerede bulurum derseniz Turkcell'de satılıyor.


Hatta bu ahizelere bir örnek olarak dün gazetede gördüğüm Nur Yerlitaş fotograflarinida eklemeden geçemeyeceğim. Açıklaması da çok hoşuma gitti :)  "Çantama göre kullanıyorum... 12 renk satın aldım. O gün hangi renk çantayla dışarı çıkıyorsam o renk ahize takıyorum. Çok eğleniyorum..."



Bu urune sahip olmak isteyen arkadaslar,Turkcell Kanyon Avm, Turkcell Capitol Avm, Turkcell Bagdat Caddesi, Turkcell Real Avm Fulya, Turkcell Flyinn Avm, Turkcell Sisli Kvk Shop, Turkcell Cevahir Avm Kvk Shop, Turkcell Bakırköy Kvk Shop, Turkcell Ankara GMK Kvk Shop, Turkcell Izmir Cankaya Kvk Shop, Istinye Park Continuum, Akmerkez Power House Magazaların da Satısta !!!

Daha fazla bilgi icin ahizelerin Turkiye distributoru olan www.aksoydisticaret.com bakabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top