9 Şubat 2011 Çarşamba

0

Buse bu ara Neler Giyiyor?


Uzun zamandır ne giydiğim ile ilgili yazı yazmıyordum. Bu tarihlerde daha sık neler giyeceğimi paylaştığım yazılar yazacağım. Bugün paylaştığım kıyafetim daha doğrusu tulumum H&M. İstanbulda ki H&M mağazasından aldığım tek parça hatta :) Belimde gördüğünüz kemer aslında başka bir kemer ile kombinliydi ama ben altınlı kemerimle değiştirdim. Kemerimle uyum sağlaması açısından da Antika Pazarından aldığım küpelerimi taktım. Çanta olarak ise çok rahat kullandığım Tory Bruch clutchımı aldım. Bir bütün olarak altınların etkisini kaybetmemeye ve kullandığım aksesuarlarımdan bu havayı vermeye çalıştım, inşallah başarmışımdır :) Ayakkabılarım dolabımın vazgeçilmezi Christian Loboutin :) Bu arada bahsettiğim Nail Deco ojeleri de bu geceki kiyafetimle uyum sağlaması için sürmüştüm.


 Gelelim Bekârlığa Veda gecesine.. Bu gece için basit bir beyaz t-shirt üzerine "Bride's Sister" yazmaktansa daha orijinal bir fikirle gelmem gerektiğine karar verdim. E bu orijinal fikirde kendimi kime teslim etmem gerekir, tabii ki Tuvana Buyukcinar'a! Ona sadece "bana bir t-shirt tasarlar mısın?" dedim ve beraber fikirler ürettik, sonucundada bu muhteşem t-shirt çıktı ortaya.. O kadar "ben" ve o kadar tarz bir t-shirt oldu ki o gece çok mutluydum :) Ayakkabılarım ise Burberry.

Gecede yaptırdığım Pasta ve kurabiyeler Arnavutköydeki MUSKAT'a aittir. Pastanın gorselini yukarida görebilirsiniz. Ayrıca benim doğumgünü pastamda MUSKAT'a aitti. İleride bir organizasyon düşünüyorsanız ugramanizi tavsiye ederim.. :)



NOT: BU YAZıDA KULLANıLAN BÜTÜN FOTOĞRAF VE YAZıLARıN HER HAKKı SAKLıDıR, BUSE'S FASHİON BLOG'A AİTTİR, İZİNSİZ KULLANıLAMAZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top