17 Şubat 2011 Perşembe

0

Düğünde ne giydim?




 Eveet.. 
Sonunda hepinizin en merak ettigi ve bekledigi  âna geldik :) Nikah ile ilgili fazla detay paylasmayacagimi simdiden belirtmek isterim, zaten çoğu şeyi gazetelerden gördünüz.. :)
Benim elbisem 'Oscar De la Renta', bu elbisemi  New York' dan  almistim. Bazi mailler de annemin elbisesini soranlar oldu.Onun elbisesi de "Dilek Hanif" tasarimi. Bunun yaninda ablamin gelinligini merak edenler ise Zuhair Murad (Vakko Wedding'den alindi).Şunu da belirtmek isterim biz "dügün" yapmadik. 18:30-20:30 arasi nikah/kokteyl konseptini uyguladik. Bu konsept nedir diye soranlara aciklamak isterim: Dügün yapildigin da herkesin bir yerden sonra sikildigini, rahat eğlenemedigini ve artik klişeleşen bir şey olduğunu gözlemledik. Bu nedenle bir Nikah kokteyli yaptik. Böylece dügünlerin o sıkıcı havasını yıkmış olduk. Peki evlenilip eğlenilmez mi dediginizi duyar gibiyim :) Iste onuda ertesi gun damadin, gelinin ve cok yakin aile bireylerinin oldugu ufak bir parti ile kutladik. O gece'nin suprizi de Tarkan oldu :) Nikah yorgunluğunu  güzelce attik sayesinde...





Resimlerde göreceğiniz pembe araba ablamın gelin arabasiydi, ufak bir espri olsun diye merve kalp ahmet yazan bir plaka yaptırdık. Nikah şekerimizi ufak pasta olarak vermemizin sebebi ise düğün yapmadığımız için pasta kesmedik ve nikah şekeri olarak pasta vermeyi tercih ettik. 

Gelin Hamamında herkese hediye ettiğimiz keseler vardı. Bu keseler gazetelerde yazıldığı gibi "20 cantim, üzeri gümüş kaplamalı" değildi. Ufak bir hamam kesesi içine herkese şampuan,vücut losyonu gibi hamam sonrası kullanabilecekleri şeyler dagatıldı.

Evet,  bir sabun yaptırdık "Merve'nin Gelin Hamamı 30.01.11 " yazan onuda yukarıda görebilirsiniz. Bu sabunlari yaptırdığımız blog ise: http://pasturkey.blogspot.com/



Başka bir detay paylasmayacagim, kına elbisemi ileriki aylarda paylaşacağım, fotoğrafları aldığım zaman. Başka sorularınız olduğu zaman buse_terim@hotmail.com'dan cevaplayabilirim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top