22 Mart 2011 Salı

0

Golden Rose Perfect Lashes Multivitamin Transparent Mascara

Golden Rose’un mucize ürünü Golden Rose Perfect Lashes Multivitamin Transparent Mascara, özel formülasyonuyla kirpiklere doğal bir görünüm ve parlaklık kazandırıyor. İçeriğindeki minik vitamin topları A, E ve Provitamin B5 ile kirpikleri besliyor, koruyor ve bakımını yapıyor. 

Golden Rose Perfect Lashes Multivitamin Transparent Mascara kirpiklerinizi besleyerek parlaklık kazandırır. 3 boyutlu dolgunluk veren özel yapısıyla suya dayanıklı ve koruyucu özelliklere sahip Golden Rose’un mucize ürünü Perfect Lashes Multivitamin Transparent Mascara kirpikleri nemlendirir ve yoğun bakım uygular.

Golden Rose Perfect Lashes Multivitamin Transparent Mascara ile zayıf ve dökülen kirpikler tarihe karışacak. Gözlerinizin anlamı ve derinliği sağlıklı ve uzun kirpiklerinizle bir kat daha artacak.

Golden Rose Perfect Lashes Multivitamin Transparent Mascara’nın farkını ilk sürüşte keşfedecek, bu özel formüllü üründen hem gündelik yaşamınızda hem iş hayatınızda, hem de özel günlerinizde, kısaca hayatınızın her anında vazgeçemeyeceksiniz!

Golden Rose Perfect Lashes Multivitamin Transparent Mascara fiyatı : 7,80 TL

*basin bulteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top