30 Mart 2011 Çarşamba

0

Hürrem Sultan Saç Rengi ♧ Hürrem bakırı - Nevacolor 8.44 Tarçın Bakır



Hürrem bakırı saç renginin satışı iki ayda patladı

2010-2011 kış sezonunda kahverengi tonları tercih eden Türk kadınları saç renklerini son iki ayda hızla kızıl tonuna dönüştürmeye başladı.

NEVACOLOR Hürrem Bakırı’nın satışları iki ayda yüzde 60 arttı.

Son dönemlerin en çok izlenen ve konuşulan dizisi “Muhteşem Yüzyıl”ın ön plana çıkan karakteri Hürrem Sultan’ın saç rengi Türk kadınları arasında yeni bir saç tonunun da ismi oldu: “Hürrem Bakırı”.

Türkiye’nin ilk ve en büyük saç boyası üreticisi NEVACOLOR Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Okay,  kış sezonunda saç boyasında ağırlık kazanan kahverengi tonlarının, son iki ayda bakır tonuyla yer değiştirmeye başladığını söyledi. NEVACOLOR olarak bu ilhamla yarattıkları 8.44 Tarçın Bakır renginin satışının son iki ayda yüzde 60 arttığını belirten Okay, hem tüketicinin hem de kuaförlerin bu renklere çok yoğun talebi olduğunu belirtti.

Renklerin saçlarla mükemmel uyumunu oluşturan marka NEVACOLOR kadın trendlerindeki gelişmelerden aldığı ilhamla yarattığı8.44 Tarçın Bakırı rengi 6 liralık fiyatı ile de tüketicilerin ve kuaförlerin yoğun tercih ettikleri markaların ilk sıralarında geliyor.

-basin bulteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top