24 Mart 2011 Perşembe

0

Reeder e- kitap Okuyucu ve Fiyatları


24 – 27 Mart 2011 tarihleri arasında reeder e- kitap okuyucu "http://www.trendyol.com'da"!

Artık herkesin bir e- kitap okuyucusu olacak! Trendyol.com, 24 – 27 Mart tarihleri arasında digital belgeleri göz yormadan, kağıda bakar gibi okumayı sağlayan reeder e- kitap okuyucuları Trendyol üyeleriyle buluşturuyor.

Hayatı kolaylaştıran seçkin markaları üyeleri ile tanıştıran Trendyol.com, büyük indirimlerle üyelerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Rahatlıkla taşınabilen, kullanıcı dostu ve en yeni teknojiye sahip cihazların içerisine sığdırarak hayatı kolaylaştıran e- kitap okuyucuları ile kitap okumak kadar gazete, dergi ve makaleleri de okumak çok keyifli ve kolay. 24 – 27 Mart tarihleri arasında Trendyol.com’da satışa sunulacak e- kitap okuyucuları arasında Reeder, Reeder IX, Reed pad bulunuyor.

Dokunmatik ekran ve kablosuz internet bağlantısı özelliklerine sahip tek e- kitap okuyucu olan reeder’in özel ekranı ile gözleriniz yorulmadan ve açıkhavada parlama problemi olmadan saatlerce okuma yapabilirsiniz. Düşük enerji tüketimi ile çalışan reeder’ı şarj etmeden haftalarca kullanabilir, kağıt tüketimini sınarlayarak çevreye katkı sağlayabilirsiniz.

Farklı formatlardaki milyonlarca sayfayı tek bir e- kağıt üzerinde üzerinde görüntüleyen reeder’i kullanırken sayfalara not alabiliyor, satır yada paragrafların altını çizebiliyor, kaldığı sayfayı ve aradığınız kelimeyi kolayca bulabiliyor, ayraç bırakabiliyor, sözlükte arama yapabiliyor ve aynı zamanda mp3 dinleme ayrıcalığını yaşayabiliyorsunuz.

Yanınızda onlarca sayfa taşımadan, okumak istediğiniz her şeyi yanınızda kolayca taşımak, tüm dökümanlarınızı geniş ekranda okumanın keyfini çıkarmak istiyorsanız 24-27 Mart tarihleri arasında trendyol.com’un kampanyasını kaçırmayın.

Fiyat araligi 435,00 TL-749,00 TL

*basin bulteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top