10 Mart 2011 Perşembe

0

Uzaylılar hakkında merak edilenler

Gezegen Dünya ve onun üretim hatası insan evladı ile artık daha bi mesafeli ilişki yaşamak istiyorum. Merhaba merhaba.. Bu kadar.

Şimdi çok daha ciddi mevzulardan söz edeceğim okuyucu, faideli bilgiler vereceğim. Bugüne kadar hiç bilmediğin gerçekleri açıklayıp aha gördün mü bak işin aslı neymiş diyeceğim.

Kibar not: Teşekküre falan gerek yok, içimden geldi.

Konumuz uzaylılar. Yani biliyorum hiçbir dünya dışı yaşam formu bizim gezegenin yavşağıyla bile boy ölçüşemez (ki burada sözü edilen yavşak masum bi bit yavrusudur) ama onların da kendilerine göre özellikleri mükemmelliyetlikleri olabilir. Bir kere en önemli unsur, ziyadesiyle merak ediliyor oluşlarıdır. (Kurduğun cümleyi ulu rabbim uçan spagetti canavarına havale ediyorum peri.)

İşte ben bugün burada uzaylılarla ilgili en çok merak ettiklerinize cevap vermeye çalışacağım. Bak misal uzaylıların neden çıplak olduklarından başlayabiliriz. Görgü tanıklarının ifadeleri ve ele geçen uzaylı cesetlerinden hareketle biliyoruz ki, bu uzaylılar kocaman kel kafalı, kocaman üstü bi boyutta devasa gözlü, ince yarık gibi bir ağzı olan genellikle çok zayıf ve kısa boylu varlıklar. En ama en önemli özellikleri: Çıplak oluşları.

Küçük yeşil yaratıklardan tutun da, balkonumdaki bir saksıda medeniyet kuranına kadar bunların alayı böyle. Alayı derken elbette bunu yine bilimsel çerçeveden firar etmeden söylüyorum. Çıplaklar anacım. Her bi yerleri arsızca ortada. Görülecek pek bi şey de yok bu arada, onu da ifade edeyim.

Peki neden çıplaklar?

ÇÜNKÜ:

3. Galaksi çağında postgalaktik darbe ile yönetime gelen Tansuman'lı Büyük Orka'nın emri neticesinde vuku bulmuştur.

Şöyle ki:

Büyük Orka bir gün galaksi ahalisine hitap etmiş ve kısaca: "Soyunun!" demiştir. Soyunma emri galaksinin en ücra köşesindeki yıldız sistemlerine, sistemlerin gezegenlerine ve gezegenlerin, kulaklarına-gözlerine (ya da yerine ikame edilen organlarına) inanamayan sakinlerine ulaşmış ve mecburen uygulanmıştır. Çünkü Tansuman'lı Büyük Orka bildiğiniz manyaktır. Diğer manyaklardan tek farkı, galaksiyi yöneten manyak olmasıdır.

Söz konusu galaksinin arka sokaklarında, bir çıkmazda ikamet eden Güneş nam yıldızın Dünya isimli gezegenine bu bilgi ulaşmamıştır. Zaten bu gezegene henüz legal yollardan hiçbir şey ulaşmamıştır. Dünya ve üzerinde dolananlar, kendilerini evrenin merkezi olarak görmekten daha yeni vazgeçmişlerdir. Ve fakat, evrendeki tek zeka oldukları sanrısıyla başları beladadır. Onlar için diğer zekalar ham hayaldir. Düştür, kurgudur, yalan dolandır. Uzaylı diye yaftaladıkları hayal de, çırılçıplak bir hayaldir. El değmemiş bir hayaldir. Saf, yeni doğmuş ve her ne hikmetse yemyeşil bir hayaldir.

Evrenin cevap bekleyen sorularından biri de, işte bu çıplak hayal ile manyak gerçeğin nasıl olup da uyuştuğudur.

Buraya kadar tamam mı notu: Anlaşılmayan bir şey yoktur umarım?

Şimdi başka gerçekleri aydınlatmaya geldi sıra..

Gerçek 1: Uzaylılar sanattan anlamıyor!

Anlamıyorlar, evet. Ama bu gayet normal. Onların normallerine göre normal bir durum. Sanattan anlamıyorlar çünkü, sanat nedir niye yapılır falan hiçbir fikirleri yok. Sanatı bilmiyorlar! Karakalem çalışan tek bir uzaylı yok, yağlıboya resim sanatı? Yok! müzik yok:(

Nota bilgisi makam usul hak getire.. Dans yok, tiyatro yok. Bu kaçıncı sanat diye tartışacakları hiçbir faaliyetleri yok.

O yüzden canları çok sıkılıyor. Galiba canları çok sıkıldığı için uzay gemileri var ve galaksileri geziyorlar. Sinema yok!

Gerçek 2: Uzaylılar moda nedir bilmiyorlar!

Affedilir gibi değil ama bunlar hakikaten moda nedir bilmiyorlar! Can sıkıntılarının asıl nedeni buymuş gibi duruyor aslında. Sonra gelsin uzay gemileri, galaksi gezileri. Altı yerel zaman biriminde değişen bir şey yok, defileler yok, mankenler yok! Vöög yok!!

"Moda yok mu? o zaman uzayda yaşam yok"
Vöög tr

Gerçek 3: İnterneti bilmiyorlar!

Oha?
Olacak şey değil gibi duruyor değil mi okuyucu? Ama işte bilmiyorlar. Yok onlarda internet minternet.

Ama ben bunun hayırlara vesile olan bir tür cahillik olduğunu sanıyorum.Tabii burada söz konusu edilen uzaylılar, teknolojide hayli kayda değer aşama kaydetmiş bildiğimiz klasik uzaylılar oluyor. Uzay gemileri var, galaksi galaksi geziyorlar, ışık hızını çoktan geride bırakmışlar. Hatta ışınlanmayı bile bulmuşlar.. ama internet nedir ne işe yarar bilmiyorlar.

İçlerinden biri de çıkıp bunu icat etmemiş. Düşünememişler. Benzer bir şey de bulamamışlar. Yani siteleri yok, blogları yok, sözlükleri falan hiç yok. Ama uzay gemileri var. Facebook yok! Twitter yok lan?!

Belki de bu yüzden uzay gemileri var, galaksi galaksi geziyorlar ve hatta ışınlanabiliyorlar. İnternet yok çünkü. Ne yapacak bu kafalar? neyle uğraşacaklar?

"Uzaylılar için üzülüyorum, neler kaçırdıklarının farkında değiller"
--- Bir Facebook yorumu ---

Kapanış notu: Uzaylılarla ilgili aydınlatma faaliyetlerim devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top