11 Nisan 2011 Pazartesi

0

Coca-Cola Lip Smacker



Herkes bunu konuşuyor, herkes birbirine bunu soruyor
Coca-Cola Lip Smacker’ı denedin mi?

Modanın gerisinde kalmak istemiyorsan sen de 
Coca-Cola Lip Smacker sür, orijinal içeceğin tadını
dudaklarında hisset!


Gerçek Kozmetik tarafından Türkiye’ye getirilen, Coca-Cola Lip Smacker Collection, dudaklarda bıraktığı orijinal tatlarla yeni bir moda başlattı. Coca-Cola, Fanta ve Sprite çeşitleriyle kısa sürede fanları oluşan Coca-Cola Lip Smacker Collection, “Fanta Çilekli” ile de baharın tazeliğini yaşatıyor. Fanta Çilekli, 7’den 70’e herkesin çok sevdiği, çilek tadı ve kokusunu gün boyu dudaklarda hissettiriyor.

Gençlerin en çok sevdiği içeceklerin tatlarını dudaklara taşıyan Coca-Cola Lip Smacker’ın çeşitlerinden birini deneyen, diğerlerini de deneme ihtiyacı hissediyor. Çeşitler arasından seçim yapamayan ve değişik tatları dudaklarında hissetmek isteyenler ise Coca-Cola Lip Smacker ile yeni bir modanın öncülüğünü yapıyor: Dudaklarda kokteyl. İster, Coca-Cola üzerine Fanta’yı sür, ister Fanta üzerine Sprite... Modanın gerisinde kalmak istemiyorsan sen de kendi kokteylini kendin yarat!

Kullanımı pratik, eğlenceli ambalajıyla da ilgi odağı olan Coca-Cola Lip Smacker; orijinal kokusu ve tadı ile cezbederken, dudakları soğuktan, rüzgardan ve güneşten de koruyor.

The Coca-Cola Company lisansı ile hazırlanan, ferahlatıcı, eğlenceli Coca-Cola Lip Smacker Collection tekli ambalajlarda 5.99’lık fiyatıyla sunuluyor.

-basin bulteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top