24 Nisan 2011 Pazar

0

M & A Parti Detayları

 
Daha önce ki yazımda sizlere bahsetmiştim. Biz düğün yapmadık. Nikah yapıp ertesi gün çekirdek bir grupla birlikte eglenebilecegimiz bir parti düzenledik. işte bu yazımda bahsedeceklerim bu partinin ufak detayları, aynı "kına detayları" yazımda yazdığım gibi..
Organizasyon'un kime ait olduğunu soran bir çok kişi oldu. Kına, Nikah, Parti bu üç organizasyonun da sahibi A46 Organizasyon. Parti SuAda'da gerçekleşti. Gecenin DJ'i Suat Ateşdağlı, süprizi ise Tarkan'dı :)


 Önce kiyafetlerden başlamak istiyorum.. Benim kiyafetim Dilek Hanif, Annemin kıyafeti Nur Yerlitaş, ablamın ki ise Tuvana Buyukcinardi. Ablamın elbisesi gecenin ilerleyen saatlerinde mini olacak şekilde hazırlandı. Pasta kesilirken eteğin alt kısmını çıkarıp elbisesinin mini haliyle geceye devam etti. 
Not: Annem gece boyunca bu gözlüklerle değildi tabii ki :) "Broom" gözlükleriyle ufak bir espri yapıyordu sadece :) 
Davetlileri geldiklerinde bekleyen ilk süpriz bir önceki akşam nikah sonrası çekilen ve photoshopla duvar önünde poz verilmiş havası verilen fotoğraf oldu. Herkes salona girmeden önce orada poz verdi. Aynı benim verdiğim gibi yani :)

Masaların üzerinde Groom ve Bride temalı gözlükler vardı. Groom "damat", bride "gelin" demek. Erkekler groom gözlükleri, bayanlar ise bride gözlüklerini taktı ve çok renkli görüntüler ortaya çıktı :)

Daha önce Pelit pastanesine ziyaretimi sizlerle paylaşmıştım. O ziyaretin asıl amacı partide kullanılacak olan pastanın seçimiydi. Gece'nin konsepti "kar" olduğu için pasta kesimi yapılırken etrafa suni kar yağdırdık, süper bir görüntü oluştu :) Pasta'yı keserken ise yukarıdan sisle birlikte beyaz gül yaprakları çıktı.

Gece boyunca ufak aperatif yemekler ikram ettik. Gece'nin sonu ise benim için en güzel andı :) Cunku ufak shot bardağında mercimek çorbası ve yine tadımlık sucuk ekmek dagatildi. Muhteşem lezzetliydii!!

Gecenin bir başka detayı ise arka fonda dönen ablam ve enistemin fotoğrafları oldu. Sadece fotoğraflar değil ayni zamanda M&A harfleride döndü. Ve çok güzel bir görüntü oluştu.
Dj kabini ve Bar'da M&A harfleri kullanıldı ve herkesin ufak bir hatıra notu yazabileceği bir not defteri vardı. Aynı zamanda "tek tasimi kendim aldım" konseptli yüzüklü şekerler vardı, tek taş şeklinde ama şeker olarak yenebilen şekilde :)

Dekorasyon ile ilgili her türlü detayı en güzel şekilde gösteren aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum. Organizasyon yine A46'ya emanetti. Aslında bu yazıda yazdığım herşeyin özeti bu videoda :)

BU YAZIDAKI HIC BIR FOTOGRAF IZINSIZ KULLANILAMAZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top