18 Mayıs 2011 Çarşamba

0

Bu yaz plajlarda Koton modası esecek!





Yaz geliyor! 2011 yazının büyük sürprizi, Koton mağazalarında yerini alan Swimwear Koleksiyonu 9,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Koleksiyon’da pırıl pırıl renkler, hem parlak, hem yumuşak dokular, binlerce desen mayo, mayokini ve bikiniler’in yanı sıra bir de herkesin kendi kombinini yapabilmesi için mix&match seçenekleride mevcut olacakmis.


Koton 2011 Swimwear Koleksiyonu, “Pool Side”, “Hippi Bohem”, “Luxe Bohem”, “70’ler”, “Marine”, “Romantic” ve “Mix&Match” olmak üzere 7 farklı temadan oluşuyor. Farklı vücut tiplerine uygun, değişik hayat tarzlarına hitab eden ve plajlarda her gün fark edilme şansı sunan bu geniş koleksiyon bu ay icinde mağazalarda yerini alacakmis.


Gectigimiz gunlerde gerçekleştirilen Koton Swimwear Koleksiyonu lansmanında Koton Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Gülden Yılmaz’ın koleksiyona ait verdiği notlar ise soyleydi:


“Koton bu yıl çocuk, büyük beden, Easy Sunday, gibi pek çok yeni ürün grubu çıkardı. Swimwear de bunlardan biri… Müşterimizin her zaman yanında olmak, plajlarda da şık olmasını sağlamak, plaj giyimine de çeşitlilik katmak ve tüm bunların yanında bedensel farkları dikkate almak için 1200 parçalık her bedene uygun bir koleksiyon ortaya çıktı.


Koton Swimwear koleksiyonunda değişik zevklere hitap eden 7 farklı tema var. Fiyatlarımız 9.90 TL’den başlıyor. Mayolarda 59.90’a kadar çıkıyor. Swimwear koleksiyonunun 400 parçası mayo ve bikini ürününden oluşuyor.  Alt ve üst bedeni farklı olanlar için zengin bir mix-match seçeneğimiz de var.
Koleksiyonun bir kısmını Hakan Yıldırım tasarladı. Bütün koleksiyonun da koordinasyonunu üstlendi."
Koton'un son Türkan Şoray başarısından sonra bu konuda da büyük bir başarıya ulaşacağından hiç şüphem yok! İstanbul'a döner dönmez Koton'a hücum edilecek :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top