21 Mayıs 2011 Cumartesi

0

ORTAK ZEVKLER: ERDEM

   Jessica Biel ilk goruntusunde kolsuz Erdem elbisesi ile son derece sonuk ve bakimsiz duruyor  keske saclarini toplasaydi hem elbiseye spor bir hava vermis olurdu hemde daha bakimli gorunurdu. Jessica Biel'in 2. elbisesini cok begendim, cunku burda taktigi gunluk canta, elbisenin uzun kollu olmasi gunluk bir hava yaratmis ve saclarinin bakimli gorunmesi son derece modern bir sehirli kadin goruntusu cizmis.
   Rosamund Pike Spring 2011 sezonuna ait Erdem elbisesiyle tek kelimeyle mukemmel gorunuyor, 2. resminde ise Fall 2010 sezonundan bir Erdem elbise tercih etmis ve yine cok guzel tasimis ama sac modeli cok daginik gorunuyor.

   Alexa Chung Net-a-porter dergisine poz verdigi spring/summer 2011 koleksiyonundan kirmizi dantel Erdem elbisesi ile goz kamastiriyor. 
   Michelle Williams ise elbiseyi Londra'da film galasinda leopar stiletto ve siyah clutch ile kombinleyerek giymis fakat elbisenin etek kisminin katalog cekimindeki kabarik durusuyla Michelle'in uzerindeki durusunun arasinda cok ciddi fark var.  

   Keira Knigthley giydigi elbiseyi bence hic guzel tasiyamamis, boyle uzun desenli ve yarim kollu dekoltesiz bir elbiseyi Sarah jessica Parker giyseydi elbisenin hakkini nasil verdigini gorurduk.
   Lea Michelle tam yasinin goruntusunde , cok guzel gorunuyor. 

   Lea Michelle yine yasina uygun, alisilmisin disinda bir Erdem elbise tercih etmis. Elbisenin rengi  ile teninin uyumu harika gorunuyor.
   Halter yaka elbise ve bluzlari sevmedigim icin Jessica Biel'in elbisesi hakkinda yorum yapamayacagim:)

   Ginnifer Goodwin'in uzerindeki elbisenin modeli cok guzel ama kisacik saclari, bembeyaz teni ve corapsiz bacaklari ile cok tezat durmus. Bazen elbisenin giyilmeden once defilede nasil giyildigine de goz atmak gerektigine inaniyorum, mesela bu elbise bence siyah corapla giyilmeliydi. 
   Reese Witherspoon'un uzerindeki Erdem elbise gerek yaka sekli gerekse etek boyuyla Reese'i yasindan cok daha olgun , oldugundan da daha iri gostermis.


   Anna Wintour'a bu yasta bu fizige sahip oldugu icin sapka cikarmak gerek, elbiseyi daha guzel tasiyamazdi ama artik su siyah gozlukleri hic olmazsa bukadar civil civil bir elbiseyle takmasa daha guzel olacak...
   Kate Bosworth'un bu resimdeki guzelligine soyleyecek kelime bulamiyorum. Sahane!!

   Dianna Agron katildigi bir programda giydigi gomlek yaka sifon Erdem elbisesi ile 24 yasinda bir genc kiz goruntusunden cok uzaklasmis.
   Michelle Williams spring 2011 sezonundan renkli Erdem elbiseyi cok siradan bir hale getirmis, ten ve sac rengine uygun olmayan bir elbise giyerek kotu bir goruntu yaratmis.

   Karen Gillan'in 1987 dogumlu olduguna su goruntuye bakarak inanmak mumkun degil, daha yasina uygun renkli Erdem elbiseler varken bu modeli tercih etmemeliydi.
   Anne Hathaway mavi kolsuz Erdem elbisesini siyah Christian Louboutin stilettolari ile modern bir sekilde kombinlemis.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top