11 Haziran 2011 Cumartesi

0

DAVET SIKLARI

 Feryal Gulman son bir hafta icinde katildigi tum etkinlik ve davetlerde birbirinden farkli tarzlardaki secimleriyle en renkli isimlerdendi. Ilk resimde kiyafetiyle ayni renklerdeki Isabel Marant Gava modeli ayakkabilari ve gul kurusu Hermes'i ile hos bir gorunum sergiliyor. Ikinci resimde ise Chanel elbisesini ayni canta ile kombinlemis. Ucuncu resimde Oscar de la Renta elbisesi ile siyah-beyaz dantel sikligi icinde olan Feryal Gulman son resimde ise sezonun one cikanlarindan Michael Kors yesil maxi  piliseli bir etek giymis.

Siren Ertan ve Sanem Tezman'in tarzlarini birbirine cok benzetiyorum, sanki Sanem Tezman Siren Ertan'in gencligi gibi durmuyor mu resimlerde?
Sanem Tezman toprak tonlardaki elbisesi ve ten rengi Louboutinleriyle sade bir siklik icinde..
Siren Ertan ilk goruntusunde gri Roland Mouret elbisesini somon rengi Charlotte Olympia stilettolari ile birlikte giyerek kiyafetine renk katmis. Ikinci resimde ise bastan asagi toprak tonlarinda, ten rengi elbisesi ve ten rengi Brian Atwood stilettolari ile olusturdugu goruntuyu Van Cleef&Arpels kolyeleri  ile hareketlendirmis.

Tansa Eksioglu siyah ve ten rengindeki dantel detayli Alaia elbisesini bej rengi VBH clutch ve bronz Louboutin stillettolari ile tamamlamis.
Reyhan Ciftci lacivert Chanel elbisesine cantasiyla ayni renk Chanel kamelya takarak daha sik bir hale getirmis.
Ronit Gulcan lacivert pantalon ile lacivert bluz giyip beline ise taba rengi bir kemer takmayi tercih etmis. Boylece tulum gorunumu yakalayan Ronit Gulcan ayakkabi olarak da kiyafetiyle ayni renk YSL stiletto tercih ederek spor tarziyla karsimizda..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top