23 Haziran 2011 Perşembe

0

H&M'de Versace Ruzgarı ve Ankaralılara müjde!


H&M, 2011 sonbaharında tasarım işbirliğinin, dünyanın en efsanevi moda markalarından biri olan Versace ile yapılacağını duyurdu. Kreatif Direktörü Donatella Versace tarafından H&M’e özel materyallerle tasarlanan bu  özel koleksiyon kadın, erkek ve ev için seçilmiş ürünleri içerecek. 
17 Kasım’da online mağazanın yanı sıra dünya çapında yaklaşık 300 mağazada satışa sunulacakmis. Bunun yanı sıra, Donatella Versace 19 Ocak’tan itibaren sadece H&M online mağazalarının yer aldığı ülkelere özel bir bahar koleksiyonu da tasarladı.
 “H&M ile işbirliği yapacağım ve H&M’in geniş müşteri kitlesine ulaşma fırsatını bulacağım için çok heyecanlıyım. Koleksiyon, her yerdeki H&M ve Versace hayranları için mükemmel, tipik bir Versace olacak” demiş Donatella Versace.
 Versace, Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo ve en yakında Lanvin’den sonra, özel tasarımcı koleksiyonunda H&M ile işbirliği yapan en son marka oldu Versace. H&M için, Donatella Versace bazı klasik Versace tasarımlarını yeniden yorumlamak için arşivleri incelemiş. Kadın giyim koleksiyonunda hakimiyet, yüksek topuklar ve kostüm takıları gibi aksesuarlarla birlikte kombinlenen, süslemeli deri ve ipeksi renkli baskıları içeren, sezon ruhuna tam olarak uyan elbiselerde olacakmis. Erkek koleksiyonunda ise smokinin yanı sıra keskin kesimlere odaklanacak ve erkekler için kemerlerle aksesuarları da içerecek. H&M’in yaptığı bir tasarımcı işbirliğinde ilk kez, yastık ve yatak örtüsü gibi ev ürünleri de koleksiyonda yer alacak.
Donatella Versace, Versace for H&M koleksiyonundan bir elbiseyi de, 20 Haziran’da Milano’da gerçekleşecek Versace Erkek Defilesi’nde giydi. Elbise ile resmini aşağıda görebilirsiniz. Ben cok beğendim :)
Koleksiyonun sonucunda neler cıkacağını merakla bekliyorum. 
Bu arada Ankaralılara bir müjde veriyorum. 
H&M’in Ankara’daki ilk büyük açılışı 17 Eylül’de Cepa Alışveriş Merkezi’nde H&M’in  Ankara’daki ikinci mağaza açılışı ise 24 Eylül’de Gordion Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecekmis. Simdiden ajandaniza not edin derim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top