26 Haziran 2011 Pazar

0

Yeni Bakım Önerileri

 1. Selale Gül Suyu: Gül kokulu ürünleri her zaman çok sevmişimdir ama bu ürün bir başka :) Güş suyunu makyajınızı temizledikten sonra veya gün içinde sabahları uyandığınızda yüzünüze sürün, cildiniz yumuşacık oluyor. Bu arada Şelale Gül Suyu'nun markası. Ben yukarıdaki resimde gördüğünüzü kullanıyorum. Siz tabii ki başka markaları tercih edebilirsiniz.

2. Benefit Kaş Boyası: Kas boyasi makyaji tamamlayan en onemli unsurlurdan biri bence. Kendime alabilecegim guzel bir kas boyasi ararken Benefit'in "Brow zings" kas boyasini buldum. Paketin icinde yaninda tasiyabileceginiz kucuklukte bir cimbiz, iki farkli tonda boya rengi ve ufak firca bulunuyor. Cok kullanisli bir urun. Her an her yerde yaninizda tasiyabilir, kullanabilirsiniz. Siddetle tavsiye ediyorum. Sephorada satiliyor.

3. Essie "Pretty Edgy" oje:  Gunun birinde yesil oje surup, yesil yesil gezecegim aklimin ucundan gecmezdi :p taa ki Essie'nin Pretty Edgy ojesini kesfedene kadar. Asagidaki resimde ellerimde nasil durdugunu gorebilirsiniz. Yaz gelmisken farkli bir renk arayisindaysaniz bu yesil renk ozellikle yanik ellerde cok guzel duruyor. Essie.com.tr sitesinde satista ayni zamanda Sevil magazalarinda bulabilirsiniz.  



4. Johnson's Shea & Cocoa Butter Baby Oil Gel: Twitter'dan takip edenler bu haberi daha once duydular. Johson's Baby Oil'in kakaolusu cikmis. Ben Amerika'dan gelmeden once almistim henuz Turkiye'de yok, biliyorum. Gecen hafta yanmak icin surdum ve sonuc muhtesem oldu. Hem kakaolu olmasi size guzel bir koku veriyor hem de cok guclu bronzlasmanizi sagliyor. Yurtdisina gidecek olan arkadasiniz varsa en yakin zamanda siparis verin derim :)

5. MAC Lustreglass Parlatici: Ben koyu renkte ruj surmeyi pek sevmeyenlerdenim o yuzden surekli fazla renkli olmayan parlaticlar arayisindayim. MAC'in Lustreglass serisinden 4 farkli renkte parlatici aldim. Boylari yukaridaki resimde gordugunuz gibi ufak oldugu icin cantaniza cok rahat koyabiliyorsunuz. Muhtesem bir renk veriyor ve cok guzel parlatiyor. 

6.  NARS Anjelika Allik: Yaz icin favori olan urunlerimden biride NARS'in alligi. Icinde aynasi olan bu allik cok hafif bir pembelik veriyor, tam aradigim gibi.


Bu aralar kesfettigim yeni ve paylasilasi urunler bunlar oldu. Umarim onerilerim sizinde ihtiyaclarinizi giderir :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top