18 Temmuz 2011 Pazartesi

0

Mary-Kate ve Ashley Olsen'dan Çanta Koleksiyonu

Mary-Kate ve Ashley Olsen'ın kendi yarattıkları "The Row" markası Barneys New York mağazasına özel bir koleksiyon hazırladı. The Row markası her zaman beğendiğim markalar arasındaydı. Yukarıdaki resimde Mary-Kate ve Ashley'nin elinde gördüğünüz çantalar da yine bu koleksiyondaki çantalardan.
Sırt çantaları artik yeni "it" çantalar haline geldi. Bu tema ile yola çıkarak yukarıda ki resimde gördüğünüz sırt çantası şeklinde çantalar da koleksiyonda mevcut. The Row markasının giyim koleksiyonu kritikler tarafından çok begenildi. The Row markası özellikle Amerika'da gençler arasında H&M, Topshop gibi tercih edilen markaların tarzına benzetiliyor.
 Mary Kate ve Ashley'e bu koleksiyon ile ilgili ne düşündüklerini sormuşlar. nanılmaz heyecanlıyız. Çanta, seçmesi çok zor olan bir aksesuar ama bu koleksiyon çok klasik , şık, ve her sezon kullanabileceğiniz çantalardan oluşuyor" demişler. 
 Koleksiyonun her parçasini ben açıkcası çok begendim. Cantaların bolca alıcısı olacağından ve müthiş bir patlama yapacağından hiç süphem yok. Siz ne dersiniz? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top