31 Temmuz 2011 Pazar

0

Umca Solüsyon'un Faydaları


Yaklasik 2 hafta kadar once klima-sicak hava + klima-sicak hava arasinda gidip gelmekten hasta oldum. Klasik burun akintisi, halsizlik, hapsurma, yani ne ararsaniz var. Yatak do$ek surunmedikce doktora gitmeyen bir insan evladi olarak solugu hemen eczanede aldim ve bana soguk alginligi icin bir ilac ve vitamin vermesini soyledim. Adini ilk defa duydugum bitkisel UMCA SOLUSYON'u onerdi. Sonucta hastaydim ve kaybedecek cok bir $eyim yoktu. Aldim. Denedim. Gunde 3 defa yarim bardak suya 30 damla damlatarak ictim. Normalde en az 1 hafta hastalikla bogu$urdum, 2-3 gun gibi kisa surede toparlandim. 

Belki cogunuz zaten bu damlayi biliyordur, hatta kullananlar kendi yorumlarinida yazarsa sevinirim. Ilac kullanmaktan cok daha iyi oldugunu dusundugum icin burada paylasmak istedim. Umarim ne hasta olursunuz ne de bu damlayi kullanmak zorunda kalirsiniz. Ama eger olurda hasta olursaniz benim gibi yapmayin ve UMCA'yu kullanmadan once doktorunuza dani$in olur mu? :).  (Fiyati 29,50 TL) 


Peki nedir bu damlanin icerigi?

"Umca Solüsyon; sardunya köklerinden çıkarılan bir öz içermektedir.
Vatanı Güney Afrika olan bu bitki, orada uzun bir süredir geleneksel tıp uygulamalarının bir parçası olarak kullanılmaktadır. Umca özü bronşit, sinüzit, anjin (boğaz ağrısı), viral enfeksiyonlara bağlı burun akıntısı ve farenjit olgularında etkili olduğu saptanmıştır.
Umca özü, bağışıklık sistemini güçlendirici antiviral özelliklere sahiptir. Ayrıca bazı bakterilere karşı antibakteriyel etkisinin yanısıra antioksidatif özelliklerine sahiptir. Bunun dışında, organizmanın bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve solunum epitel hücrelerinin silia vurum sıklığını artırarak balgam söktürücü etkiye sahip olduğu da bildirilmiştir.
Bu nedenle Umca, değişik akut ve kronik enfeksiyonların özellikle de üst solunum yolları enfeksiyonları ve kulak-burun-boğaz enfeksiyonlarının tedavisi için uygundur.
Umca uygulaması ile öksürük, ateş, boğaz ağrısı, halsizlik-yorgunluk gibi yakınmalarda hızlı bir iyileşme sağlanabilmektedir. Kaynak "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top