24 Temmuz 2011 Pazar

0

YAZ DUGUNU SIKLIGI

Dun aksam Ciragan Sarayi'nda gerceklestirilen dugunde secimlerini cok begendigim bircok isim vardi.  

Gecenin en sik isimlerinden biri olan Arzu Sabanci pudra rengi elbisesini zarif kupeleri ve bilezigi ile tamamlamis. Tercih ettigi lame clutch ile kiyafete modern bir hava katan Arzu Sabanci'nin sac ve makyajida tam yerinde olmus.

Suzan Sabanci'da gecede en begendigim isimlerden, ten ve sac rengine cok yakisan kirmizi elbisesini gosterisli zumrut kupe ve kolye ile tamamlamis. Bence elbise kendi basina yeterince hareketli oldugu icin taki secimleri fazla abartili olmus.

Ronit Gulcan'in lame rengi futuristik Naeem Khan elbisesi kendisine cok yakismis. Gece gunduz ayni sac modeli tercih etmek yerine farkli modellerde denese.. 

Edvina Ozyegin bu yaz Elie Saab'in mercan rengi kiyafetlerini cok begenmis olmali, gectigimiz haftalarda katildigi bir dugune de yine Elie Saab'in mercan rengi farkli bir elbisesini giymisti. Spring 2011 sezonundan tercih ettigi bu elbiseyide kendisine cok yakistirdim, gumus rengi aksesuar secimleriyle sik bir goruntu sergiliyor.

Dugunde aileden olmadiginiz surece kabarik kiyafet tercih etmeyi dogru bulmuyorum. Aylin Tahincioglu fizigine guvenerek pudra rengi bir secim yapmis ve kendisine cok yakismis. Elbiseyi cok begendim ama biraz abartili bir tercih olmus.

Feryal Gulman'da benzer bir secim yapmis. Monique Lhuillier pudra rengi elbisesi de abartili bir tercih ama cok hos gorunuyor. Sac modeli olarak daha modern bir sac tercih edebilirdi..

Berrak Barut'un siyah-sari straplez elbisesi kendisine cok yakismis. Daginik gorunumlu saclari ile ugrassiz bir siklik goruntusu yaratmis.

Safak Kibar'a turkuaz rengini cok yakistirdim. Zuhair Murad elbisesiyle genel goruntusunu begendigim icin gecenin dogru secimlerinden dedigim Safak Kibar'in elbisesinde beni tek rahatsiz eden detay firfirlar oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top