23 Ağustos 2011 Salı

0

Bahar Kanık Renklerle Dans

Hello, 
I want to introduce you to Bahar Kanık  collection.The concept of the collection is "Dance with colours".Bahar Kanık is young Turkish designer whose designs are for sexy but childish women. The collection is for Turkish on-line shooping site Poddyum . I really don't know about shipping policies so if you would like to buy it is better to visit the site and ask about it. The model is Tuğçe Kazaz, I really like her style and beauty.Photos are taken by Ozan Balta.
 Consider this post as an inspriation. I also recommend you to check Bahar Kanık website, it is really nice designed, plus collections are so cool. 

Merhaba,
Bahar Kanık'ın Poddyum.com için hazırladığı özel koleksiyondan bahsetmek istiyorum sizlere.  Poddyum.com'un marka ve stil danışmanı Rüzgar Mira Okan'ın belirlediği Renklerle Dans konsepti için hazırlanan koleksiyonda kokteyl elbiselerinden oluşan altı tasarım var. 36-38 ve 40 bedenlerde hazırlanan tasarımlar pembe, fuşya, kırmızı, siyah, mor, yeşil, mavi ve gri gibi geniş bir renk skalasına sahip. Koleksiyona göz atmak için tıklayınız


Genç moda tasarımcısı Bahar Kanık, La Salle International Academy’de tamamladığı moda eğitiminin ardından geçirdiği uzun soluklu profesyonel yaşantısını 2011 başında açtığı moda tasarım stüdyosunda sürdürüyor.

Tuğçe Kazaz'ın modelliğini yaptığı, Ozan Balta'nın fotoğrafladığı bu koleksiyondan alacağınız her tasarım ile TOSSFED(Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu)’na 50 TL katkıda bulunmuş olacaksınız.


Bu arada haberi olmayanlar için poddyum.com  marka ve stil danışmanının aylara özel olarak belirlediği konsept hikayeleri doğrultusunda moda tasarımcılarının tasarladıkları tüm tekstil, aksesuar, ev eşyası ve ihtiyaç duyulabilecek eşsiz ürünleri, kapalı devre alışveriş sistemiyle yalnızca üyelerine sunan bir e-alışveriş platformudur.


Bahar Kanık adres: Rumeli cad. Şelale apt. no:29 Kat:2 Nişantaşı/İstanbul




   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top