16 Ağustos 2011 Salı

0

The project

I am wondering that how can I change my life everyday? I mean, our life is actually too long to do something and we don't have to live similar days. I really want to live my life and when I look back I should say; "OK I 'really' live and it's worth to be alive,every seconds":). The point is the details. How can someone enjoy the details or what kind of details are they? 
Here is a good and inspiring example, Katie Sokoler. I know you heard her. Her energy seems unlimited. She is an street artist, a blogger, a photographer... She is a happy woman and she knows how to reflect herself. When you check her blog, you feel the happiness or whatever it's called. 

Merhabalarrr:)
Merak ediyorum da hergün yaşamımı nasıl değiştirebilirim acaba? Bir ömür aslında bir şeyler yapabilmek için çok uzun ve hergün aynı şekilde yaşamak zorunda değiliz. İstediğim, geriye baktığımda; "evet yaşadım ama her saniyesine de değdi be" demek:) Aslında olay detaylarda. Peki detaylardan nasıl keyif alabiliriz ya da nasıl detaylar bunlar?
Güzel bir örneğim var aslında, Katie Sokoler. Belki ismini duydunuz. Enerjisi bitmek bilmezmiş gibi görünüyor. Sokak sanatçısı, fotoğrafçı, blogger...Mutlu bir kadın ve kendini ifade etmeyi çok iyi biliyor. Bloguna göz attığınızda mutluluğu ya da her ne deniyorsa onu hissedebiliyorsunuz.


As you see, I am not mentioning about events, shopping or any material that makes us happy. Yes, they can help to feel happy, sometimes. What about behind the curtains? When you come back your home from really good event or after shopping, how long does happiness remain?  


Do you have any characteristic details that you want to change? Do you want to feel less upset or to become less angry when you face certain situations? Do you have a secret that makes life easier or more livable? Are you generally unhappy or you can figure out the staff that makes you happy? 

Gördüğünüz gibi bahsettiğim etkinlikler, alış-veriş ya da herhangi bir eşya değil. Evet bazı zamanlarda işe yarıyor olsalar da perdenin arkasında ne var peki? Çok iyi bir etkinlikten ya da alışverişten eve döndüğünüzde, mutluluğunuz ne kadar sürüyor?

Değiştirmek istediğiniz kişisel bir özelliğiniz var mı? Bir olay yüzünden daha az üzgün hissetmek ya da daha az sinirlenmek mi istiyorsunuz? Ya da mutlu olmak ya da daha iyi yaşamak için her hangi bir sırrınız var mı? Genelde mutlu musunuz ya da sizi nelerin mutlu ettiğini biliyor musunuz?


I don't want to wake up to similar days. I am gonna find the details. I will figure out it and whatever it costs I won't complain nor keep going to do things that make me feel bad. What do you think? Are these ideas too hard in our fast and grey cities? 

I am really wondering now and I want to hear answers or comments from you. What do we need to live the moments not long but meaningless life?

Hep aynı güne uyanmak istemiyorum ben. Bu üzden bu detayları bulmaya çalışacağım. Neye mal olacaksa şikayet etmeyip beni mutsuz eden her şeyi hayatımdan çıkarmaya çalışacağım. Ne düşünüyorsunuz? Bu fikirler hızlı ve gri şehirlerimizde çok mu zor?

Gerçekten merak ediyorum ve cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Uzun ve anlamsız bir yaşam yerine 'anı yaşamak' için nelere ihtiyacımız var?




Bir de fikrim var. Hadi bunu bir proje olarak düşünelim. Sınırlarınızı, kıyafetinizi, sorunlarınızı unutun. Yaratıcılığınızı kullanıp bana fotoğraflarınızı gönderin. Peki nasıl fotoğraflar?
  • En komik ama en mutlu göründüğünüz anın
  • Sizi mutlu hissetiren detayların
  • Hayatınızın. neye benziyor sizin hayatınız?
  • ya da ilham ya da mutluluk kaynaklarınızın(internetten bulduysanız linkiyle birlikte:))
  • ya da kendiniz hakkında dünyaya göstermek istediğiniz her hangi bir şeyin(tanımlayın kendinizi:))
Mail adresim guldenn21@gmail.com. Konu kısmına mutluluk projesi yazarsanız sevinirim.

Ayrıca adınızı, blogunuz varsa linkini, ve fotoğrafı blogda, facebook sayfasında ya da twitter hesabında yayınlayıp yayınlayamayacağımı ve oylama yapmalı mıyız sorusunun cevabını eklerseniz pek güzel olur.
Sevgiler


Plus I have an idea. Let's think it as a project. Forget your limits, your outfit, your issues. Be creative and send me pics of
  • your funniest but happiest look.
  • the details that makes you happy.
  • your life.what does your life look like?
  • or your inperation/happiness (if you find it from web with a source:))
  • or anything whatever you want to show the world about yourself(describe yourself )
My mail is guldenn21@gmail.com. Please write 'the happiness project' into the subject line
Please add you name and your country, your blog-if you have and the answers of 
Can I use it in my blog(here) and my facebook page or my twitter accout( I haven't decided yet)?.
Should we open them to vote and choose the best(If we do this I am thinking that I can give a place here to the owner of the best photo can write story of her secret) There is no deadline:)
Kisses

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top