20 Kasım 2011 Pazar

0

ISABEL MARANT S2012'DEN SEÇTİKLERİM

Her sezon birkaç hit parça çıkaran Isabel Marant'ın Spring 2012 koleksiyonundan 6 parçayı çok beğendim.. 

Koleksiyon da en beğendiğim parçalardan biri olan bu etnik desen işlemeli elbisenin üzerindeki işçilik gerçekten olağanüstü..
Her sezon olduğu gibi bu sezonda Isabel Marant'ın koleksiyonunda yer alan bu ceket kesinlikle sezona damgasını vurur.. Daha önce de sezonun en çok tercih edilen ceketlerine yer vermiştim, tekrar göz atmak isterseniz; Isabel Marant Keni Ceket ve Isabel Marant Reilly Ceket..
İşlemeli elbise ile aynı desen ve işlemeden oluşan kısa yeleğine de bayıldım:) Aynı yeleğin uzun modelini de yapmışlar fakat bu model bana daha modern geldi..

İlk görüntüde ki bluz günlük kullanım için çok güzel bir tercih olur.. Buna benzer kış koleksiyonuna ait bir bluzu Feryal Gulman giymişti..
2. resimde ki renkli cable knit örgü kazak da herşeyle kolaylıkla giyilebilir. Ben olsam kısa duble paça dar bir skinny pantalon ve moccasin ile tamamlardım..
3. look bütün olarak fazlasıyla göz yorucu duruyor.. Bluz ve pantalonu ayrı ayrı düşündüğümde her ikisini de çok beğendiğimi söyleyebilirim. Özellikle bu desen pantalon da çok hoş durmuş üzerine düz renk bir bluz tercih edilirse yaz için güzel bir seçim olur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top