22 Aralık 2011 Perşembe

0

Abduction: Kaçış




Alacakaranlık serisinin yakışıklısı Taylor Lautner, Kaçış filminde başrolü üstlenmiş. Gerçi bana sorarsanız Adward, Taylor’a bin basar da, neyse… Aksiyon ve heyecan dolu bir filme benziyor, tavsiyeler ve izlenecekler listeme girdi. 30 Aralık Cuma günü vizyona giriyor, izleyip görelim bakalım. 



Nathan Harper (Taylor Lautner) oldu olası başka birinin hayatını yaşadığını hissetmiştir. Günelerden bir gün, kendi küçüklük resmini, kayıp kişilerin resimlerinin yayınlandığı bir internet sitesinde görünce, Nathan’ın kabusu gerçek olur: Anne baba diye bildiği insanların gerçek ailesi olmadığını ve yaşamının da akla hayale sığmayacak kadar gizemli ve tehlikeli bir gerçeğin üstünü örtmek için özene bezene uydurulmuş bir yalan olduğunu anlar. 



Nathan, gerçek kimliğini yavaş yavaş bulmaya başlarken, profesyonel katillerin hedefi haline gelir ve hayatta güvenebileceği tek kişi olan komşusu Karen (Lily Collins) ile kaçmak zorunda kalır. Nathan ve Karen, bir orduya yetecek sayıda suikastçı ve federal ajandan kaçarken kaybedecek tek bir saniyeleri bile yoktur. Ancak, Nathan, tam da peşindeki adamların eline düşmek üzereyken, hayatta kalmanın ve izini kaybettirmiş olan biyolojik babasının gizemini çözmenin tek yolunun, kaçmayı bırakıp kontrolü tekrar kendi eline alması olduğunu farkeder. 

*Merve*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top