21 Aralık 2011 Çarşamba

0

Buse'nin Bakım Tüyoları


Cildimi nasıl koruyorum? Hangi kremleri kullanıyorum? Makyaj yaptıktan sonra nasıl temizlik yapıyorum? işte bütün bu soruların cevabını alabileceğiniz ufak bir yazı hazırladım sizlere..
Önce cildime hangi ürünleri kullandığımı ve nasıl bir bakım uyguladığımı anlatarak başlamak istiyorum. Bir kere makyajla hiç bir zaman yatmam her zaman makyajımı siler öyle yatarım. Çünkü gerçekten makyajla uyumak cildinize inanılmaz zarar veriyor. Yazın ve kışın cildim güneşten ve soğuktan fazlasıyla zarar gördüğü için yılda iki kez cilt bakımı yaptırıyorum. 4 senedir New York'ta yaşadığım için cilt bakımımıda burada yaptırıyorum. Adresi merak edenler Soho'da Bliss Spa'da yaptırıyorum. Resimde gördüğünüz Neutrogena Makyaj Çıkarıcı pedleri ile makyajımı çıkartiyorum.
Her sabah ve akşam yine resimde gördüğünüz tonik ve nemlendiriciyi mutlaka yüzüme sürüyorum. Yine resimde en sağda göreceğiniz peeling/scrub kreminide haftada 3 kez yüzüme kullanıyorum. Ölü derileri atıp cildimin yumuşacık olmasını sağlıyor.
Bütün bu ürünler burada cilt bakımına gittiğim Bliss markalı.

Gelelim el bakimima.. Ellerime günde iki kez mutlaka el kremi sürerim. Çantamda olmazsa olmazim el kremimdir. Resimde gördüğünüz ise Sally Hansen'ın el kremi. Genelde Sally Hansen ve L'Occitane marka el kremi kullanıyorum. Aynı zamanda her gün tırnak diplerime ve parmaklarıma Bepanthen sürüyorum. Bunu daha önce uygulamadıysanız mutlaka uygulayın. Tırnaklarınıza çok ama çok iyi geliyor.


Bliss urunlerini Turkiye'de Boynerlerde bulabilirisiniz.
Sonucundada boyle bir surat cikiyor iste ortaya :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top