28 Aralık 2011 Çarşamba

0

Yılın Bol Koşuşturmalı Son Günlerinden Bildiriyorum!

    Son iki haftadır zamanla yarışıyorum ama koşuşturmak bana her zaman olduğu gibi bu ara da yarıyor. İyiyim, mutluyum, daha ne olsun. Ocak ayına o kadar çok iş erteledim ki, Ocak ta bundan daha sıkı geçeceğe benziyor ama yaparım ben, hallederim (buraya yazdım ya, iş bitmiştir) 

Bu üçlü kalpleri tamamen doğaçlama, içimden geldiği gibi yaptım. Bu ara kumaş kalplere takmış durumdayım. Normalde kalp formunu bir de yıldız formunu hiç sevmem. Bunları pek sevdim. Devamı gelebilir...
Duvardaki kuşlu çerçeveden bahsedeyim biraz...



       Yıllardır güzel ve hikayesi olan takı tasarımlarıyla tanıdığımız Müge (Arıkan), dal değiştirdi. Bir süre sessizliğin ardından çok zarif ahşap boyama çalışmalarıyla karşımıza çıkıp şaşırttı bizi.Yaptığı çalışmaları yeni açtığı Facebook sayfasına yüklediğinde bu çerçevenin içinde deniz feneri olan versiyonunu görmüştüm. Çerçevenin içinde bir kuş hayal ettim. Müge de sağolsun bu hayalimi gerçekleştirdi. İlk siparişini bana yaptı, bu benim için çok özel bir çalışma... Az ve öz aksesuar kullandığım salonumdaki güzel parçalardan biri oldu. Birkaç özel insana, özel siparişlerim daha var. Onlar da elime geçtikçe ve yerini buldukça paylaşacağım.
       Bugün sonu itibarıyla yılbaşı öncesi siparişlerimi bitirmiş ve kargoya teslim etmiş bulunuyorum. Nasıl kafam rahatladı anlatamam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top