14 Ocak 2012 Cumartesi

0

M.A.C Strange Potion Review


Scroll down for English;)

Biliyorum yılın şu zamanı yapılacak daha güncel postlar var. Ama bunu tanıtmak istedim. Üstelik ilk M.A.C yazımda da bahsetmiştim sevdiğim M.A.C ürünlerimi de tanıtacağımı(gerçi daha Glitter&Ice'ın fotoları çekilmeyi bekliyor ya neyse, o da gelecek)

Bu kadar lafın ardından sizleri hayatımdaki ilk M.A.C lipglassımla tanıştıracağım:=) Kendisi M.A.C'in geçen sene çıkardığı Venomous Villains koleksiyon ürünlerinden Strange Potion. Geçtiğimiz yaz, onlarca ruju olan ben hep bunu kullandım. Gerçekten:) Harika bir kokusu ve doğal rengi var. Bayılıyorum. Üzerindeki baskıya da hayranım ayrıca. Bitince ne yapıcam bilemiyorum:( Bu arada fotoğrafları çok önceden çekmiştim biraz kötü çıkmış kusura bakmayın.
I know I should prepare different post in these days. (Such as my recent shopping hauls, newest make-up products etc.) I even could not take photos of my M.A.C Glitter& Ice thingies. But I promise I will do it soon- I hope.

This lipglass is from last year's collection: Venomous Villains and it is called as Strange Potion! I fell in love with that color and last summer it was one of the best lip product that I used! ;) Its color and odor is fantastic! And of course its Evil Queen print is amazing! I don't know what I will do when I use it up:(



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top