19 Şubat 2012 Pazar

0

Beyaz Show'da Ne Giydim Detayları





Beyaz Show benim Derya'nın Dünyası programından sonra katıldığım ikinci canlı yayınımdı. Ne kadar heyecanlı olduğumu günler öncesinden sizlerle Twitter üzerinden paylaşmıştım zaten :) O kadar dikkatlisiniz ki bende her seyime tek tek özen gösteriyorum :) Biliyorum ki günün sonunda "Buse nereden bunlar?" diye sorular gelecek sizden.. Beyaz Show o kadar eğlenceli, enerjik ve güzel geçti ki program bittiğinde "ne için heyecanlandım ben?" diye sormadan edemedim kendime. Kendimi, ailemi ve işimi çok iyi yansitabildigime inandığım bir program oldu. Peki nasıl hazırlandım, ne giydim ve neler yaptım esas merak ettiğiniz sorular bunlar olduğunu biliyorum :)

Önce yüzüklerimden başlayalım.. Yüzüklerim Twitter'imdan duyurduğum gibi Batya Kebudi tasarımıydı. Batya Kebudi yüzükleri Beymen'lerde bulabilirsiniz. Aynı zamanda web sitesinden de inceleyebilirsiniz. Kuru kafa ve dudak şeklinde olan benim favorim oldu :)


Tırnaklarımda vazgeçemediğim stickerlardan kullandık yine. Sally Hansen'ın Glitter nail strip "Frock Star" olan modelini tercih ettim bu sefer. Bu arada bu yapışkanları oje sanan çok olmuş. Aynı zamanda Türkiye'de olup olmadığını soran da. Maalesef henüz Türkiye'de yok. Ben de Amerika'dan almıştım. Bu arada Semra'ya da buradan teşekkür ediyorum her seferinde en düzgün haliyle bunları yapıştırabilmek için ince eliyip sık dokuyor :)


Kiyafetim de tercihim Nihan Buruk deri ceket, Citizens of Humanity siyah kot, Charlotte Olympia topuklular ve Beymen bluzdan yana oldu. Küpelerim ise Derya Şensoy ile birlikte düğmeden küpe haline getirdiğimiz ve asagidaki linkten anlatımını göreceğiniz kupelerdi.





Yanımda olan, bana destek veren ve iyi kötü beni eleştiren herkese teşekkür ederim.. Ben kendim oldum, kendimi yansıttım ve anlatmak istediklerimi anlattım :) Ailemi, soyadımı ve ismimi gururla taşıdım. inşallah daha nice programlarda böyle güzel anlar yaşarız hep birlikte!


Bu arada aşağıda hazırlanan video'ya hayran kaldım ve ömür boyu saklayacağım bir hatıra olarak benimle kalacak :)
http://www.youtube.com/watch?v=IecslF-2HfQ&feature=youtu.be

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top