20 Şubat 2012 Pazartesi

0

BURBERRY PRORSUM A/W 2012 Londra Defilesi 'nde EBRU ŞALLI Fırtınası !

Bugün bir ara tivit alemi tek kelimeyle Burberry Prorsum 'un Londra defilesinin istilası altındaydı. Bunda elbetteki Türkiye 'den davetli aktif twitter kullanıcısı birçok blogger dostumun olmasının da büyük payı var. Sanırım saniyede en az 10-15 tivit atılıyordu. TT oldumu dikkat edemedim ama 18:00 gibi önüm arkam sağım solum Burberry tivitinden geçilmiyordu. Kesin olan birşey varki sosyal medyayı en iyi kullanan markaların başında Burberry geliyor.



Bir evvelki sezonun defilesine Türkiye 'den davetli olarak Burcu Esmersoy katılmıştı. Bu sefer sırada plates kraliçemiz Ebru Şallı var.

Açıkçası tarz olarak Burcu Esmersoy 'u kendime daha yakın buluyorum. Genelde her giydiğini beğenirim. Kendine has bir havası var ve olabildiğince doğal bir kadın.

Ebru Şallı ise sıfır stil ve tarzla her daim giyinmesini öğrenemeyen bir kız çocuğu olarak beynimde sarsılmaz bir yere sahiptir.

Burcu Esmersoy 'un Londra defile kıyafetini çok beğensemde sizlerden gelen yorumların çoğu olumsuzdu. O yüzden şıklık anlamında başarılı olduğunu söylemek zor.



Ebru Şallı ise beklediğimin aksine gayet şık ve hoş görünüyor. Bunda mutlaka Burberry 'nin profesyonel ekibinin parmağı vardır. Benim bildiğim Ebru Şallı böylesi nefis bir Burberry Prorsum deri trençkotu seçebilecek kabiliyete sahip değil. Hele turkuaz renge gidecek en doğru makyajı bilmesine imkan yok. Mutlaka ya cart kırmızı ya da pembe bir ruj sürer gözlerede trençkota uyumlu mavi bir far çekerdi :)

Ekip profesyonel olunca zaten ortaya çıkan görüntünün kötü olma ihtimalide çok zayıf. Nitekim Ebru Şallı harika görünüyor. Renk çok yakışmış. Kıyafetinde herbir parça Burberry imzalı ama gözü yormuyor. Aksine şahane bir bütünlük yakalanmış. Saçlar güzel makyaj nefis herşey dört dörtlük.

Keşke ojelerde doğal bir renge sahip olup kırmızı olmasaymış ama bu kadarcık kusur kadı kızında bile olur diyorum ve Ebru Şallı başarıları için tüm Burberry ekibini kutluyorum !

Burberry bir sonraki defile için bakalım Türkiye 'den misafir ünlü olarak kimi seçecek ? Mesela ben olsam Berrak Tüzünataç 'ı seçerdim. Güzellik, endam, giydiğini yakıştırma ve taşıma kabiliyeti, doğal seksilik dendimi aklıma otomatikman Berrak Tüzünataç geliyor. Ama sosyal medyadan bihaber olması en büyük handikapı. Ya da Eda Taşpınar da iyi bir seçim olabilir. O bacaklarla Rosie 'yi dövermi bilemem ama en azından fiziği ve havasıyla epey ses getirebilir.

Ya siz olsaydınız kimi seçerdiniz ?


Görsel Malzeme:Ebru Şallı/Twitter - Burberry Türkiye/Twitter


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top