22 Şubat 2012 Çarşamba

0

Fincan Askısından Takı& Toka Askısı

Şu takıları ve tokaları muhafaza etmek her zaman sorun olmuştur. Kimi takı kutusunda saklıyor, kimi bir yerlere askı asarak diziyor, kimiside hazır satılan takı askılarını kullanıyor. Benim öyle çok fazla takım yok, zaten metal takamıyorum alerjim var benek benek hemen kabarıyorum, özellikle kolyelerimi bu yüzden boncuklu alıyorum.

Birde kızınız varsa ve toka kullanıyorsanız ki kullanılmaması mümkün değil. Ya merak eder siz alırsınız ya da taksın yada takmasın küçük kızınız al diye tutturur. Genelde de bu tokalar kaybolur ama olsun... Birde bunları aradığın zaman bulma derdi var.  İşte ben hem takıları hem tokaları aradığım zaman bulmak için fincan askısına dizdim. Bu askı biraz küflenmişti, ne yaptımsa adam gibi lekeleri çıkaramadım tam atacakken aklıma takı ve tokaları dizmek geldi.

Şimdi bu askıyı boyamak istiyorum ve boya yapanlara bir sorum olacak. Ben bunu boyarsam alttan küfler tekrar çıkar mı? Çıkmaması için önceden bir işlem yapmam gerekiyor mu? Boya yapanlar bu konuda yardımcı olurlarla çok sevinirim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top