23 Şubat 2012 Perşembe

0

Kim Daha ŞIK ?

 



Dünyada Victoria Beckham ve Rachel Zoe ile başlayan Burberry Prorsum turkuaz deri trençkot akımını bizde başlatan Ebru Şallı oldu. Ebru Şallı 'nın trençkotu giyme stilini beğenelim beğenmeyelim sonuçta istenilen şeye sahip olundu. Günlerdir yakıştımı yakışmadımı diye kızcağızın çekiştirmediğimiz yanı kalmadı :)



Şimdi ise elimizde başka bir örnek var. Begüm Şen. Dün katıldığı 2 farklı davete de Ebru Şallı 'nınkinden değişik bir model Burberry Prorsum trençkotu ile görüyorsunuz.

Tek kelimeyle kusursuz bir taşıyış. İçine ne giymiş kimin umurunda ! 3 bin 800 euro fiyatlı deri trençkotun kollarını sıyırıp turuncu astarı çıkarmış. Saçlarını toplamış nefis olmuş. Zaten mümkünse saçlarını hep toplasın çünkü çok asil bir görünüme sahip oluyor. Turuncu renkte Bottega Veneta clutchı ve yine Burberry ayakkabılarla harika bir eşleşme yapmış.



Aynı model deri treçkotu geçenlerde Rachel Zoe da giymişti. Kesinlikle Rachel 'den çok daha iyi taşımış.

Ebru Şallı 'nın turkuaz ceketi giymesinin hemen sonrası Begüm Şen 'in de giymesi bana hafiften bir meydan okuma gibi geldi. Hani bak öyle değil böyle giyilir der gibi :)

O zaman bize de hodri meydan deyip kimi beğendiniz diye sormak düşer :)





Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top