22 Şubat 2012 Çarşamba

0

Sephora Oh My Cherie


Scroll down for English:)

Artık hepimiz iyi bir makyajın ancak ve ancak iyi fırçalar kullanılarak yapılabileceğini biliyoruz. Benim de fırçalara olan özel ilgimin sebebi bu. Yeni makyaj tekniklerini uygulamadaki başarı ve daha profesyonel bir görüntüye ulaşmak doğru fırçayı uygun şekilde kullanmaktan geçiyor.

Pazartesi günü Sephora'dan bu fırça setini aldım. Oh My Cherie serisi, bildiğiniz gibi yılbaşında piyasaya çıkmıştı. Benim de aklımda bu seti almak vardı. Üstelik bu 4lü set, %30 indirimle benim oldu. Çünkü Sephora'da Oh My Cherie ürünlerinden (koskocaman makyaj setlerinden lipgloss paketlerine kadar çok geniş ürün yelpazesi var, bakmanızı öneririm arkadaşlar:)) bir adet alırsanız %30 indirim, 2 adet alırsanız %50 indirim, 3 adet alırsanız da %70 indirim fırsatıyla o güzel cicilere sahip oluyorsunuz. Benden söylemesi;)

I bought this brush kit from Sephora. Oh My Cherie Collection has launched before Christmas. And there was sale in those products. I bought this kit with %30 discount! :) I love brushes. They are very important to provide a successful result for your make-up. So I try to find good brushes to make my make-up look better:)




Bu set; pudra/allık fırçası, fondöten fırçası, geniş far fırçası ve 'smudge' ismiyle geçen gözün iç kısımlarına ve kirpik çizgisine yakın yerlere derinlik katmaya yardımcı olan fırçadan oluşuyor.

This set has a foundation brush, a powder/blush brush, a wide eyeshadow brush amd a smudge brush.







Sevgiler.

Loves.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top