24 Şubat 2012 Cuma

0

Ve İncelemeye Değer Diğer Şıklıklar !

Can Köseoğlu ile Zeynep Uluç 'un düğününden incelemeye değer diğer isimler ;



Begümhan Doğan Faralyalı 'yı iddialı bir Siren Ertan İstanbul tasarımı elbiseyle görüyorsunuz. 3 parçadan oluşan kıyafetin ziberlin kumaşı çok zengin. Petrol mavisi renk çok yakışmış. Büstiyerin işlerini çok beğendim. Yanılmıyorsam Fransız dantelinden yapılmış. Dikişlerde resimde gördüğüme göre kristal işli. Büstiyer başlı başına olay ! Elbise üstüne kalıp gibi oturmuş. Belliki iyi bir provadan geçmiş. Romantik çizgilerdeki gerdanlığı çok zarif. Makyajı saçı herşey harika görünüyor. Bu tarz ağır parçaları taşımak kolay değildir. Ama Begümhan Doğan Faralyalı son derece başarılı.



Aylin Tahincioğlu 'nun pudra tonlarındaki elbisesi büyük olasılıkla Canan Yaka dikimi. Kumaşın güzelliği ve işçilik dört dörtlük. Kumaş adeta mum gibi duruyor. Renk yakışmış. Kıyafetin pullu üstü iddialı ama sözkonusu Aylin Tahincioğlu olunca iddiasız bir kıyafeti düşünmek olmaz. Genel olarak çok şık. Elbisenin tonlarındaki etol olmasaymış çok daha iyi olurmuş ama bu haliylede kötü görünmüyor. Saçlarını keşke ön perçem uzunluğu kadar kısaltsa. İlk bakışta kestirmiş diye sevindim ama hayır yüksek kalite resim sağolsun saçların arkada uzun olduğunu görebiliyoruz :) Mücevherleri çok şık ve yakışmış. Taşlı clutchına bayıldım. Elbisenin rengiyle en güzel ton uyumunu yakalamış.



Ahu Tuğbay 'a hayranlıkla bakıyorum. Bu yaşta böyle bir güzelliğe başka nasıl bakılır ki ! Alnında tek bir kırışıklık bile yok. Elbette yüzü kimbilir ne işlemler görüyordur ama ortaya böyle bir görünüm çıkacaksa varsın görsün ! Elbisesinin rengi ve aynı tonlarda etolüyle çarpıcı bir şıklık sergilemiş.



Şafak Kibar tarz olarak çok bilindik ve klasik. Zümrüt taşlı mücevherleri gözalıcı güzellikte.



Derya Karagülle epey iddialı bir elbiseyle. Eteklerdeki tüy, payet işleri ve kesimi sevdim. Saç modeli çok zarif. Ama keşke kendi başına mücevher gibi parlayan elbiseyle bu kadar çok mücevher kullanmasaymış.



Şahenk çiftine bayılıyorum. O yüzden önyargılı olabilirim şimdiden söyleyim :) Elbisenin rengi ve kesimi çok yakışmış. Mücevherlerini en güzel şekilde kullanmış. V yakaya genelde gerdanlık sevmem ama Diana Şahenk 'inki gözümü tırmalamadı. Tek sorunum tenine bolca sürdüğü vücut simi. Ferit Şahenk ise erkek şıklığını çok güzel temsil etmiş.



Şirin Yalçın 'ın kıyafeti büyük olasılıkla Dilek Hanif imzalı. Yaka kesiminde bir sorun var gibi. İşli panel sonrası kumaş görünmemeliydi diye düşünüyorum. Ama dekolteyi güzel taşımış. Renk yakışmış, saç ve makyaj çok güzel. Aksesuarlarıda yerinde.



Zeynep Çarmıklı 'nın elbisesi maksi Hervé Leger. Çok yakışmış. Üstüne giydiği astragan ceket abartısız bir şıklık sunmasını sağlamış. Mücevherleri güzel. Makyajını ise çok beğendim.


Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top