26 Mart 2012 Pazartesi

0

1- CADI KAZANI !

Bugün yeni bir bölüme başlıyorum. Cadı Kazanı ! Bundan böyle karşıma çıkan isimlerin kıyafetlerini rüküş, kötü, olmamış, beğenmedim diye adlandıracağıma hepsini kazanımın içine atıp bir güzel kaynatacağım :) Tabi bu konuda sizlerden de gelen önerilerin hepsine açığım.

Kazanımın ilk isimleri Dilek Ertek ve Asmae Azizi.



Dilek Ertek 'in üstündekinin ne olduğunu anlayabilmek için uzun uzun incelemek gerekiyor. Çünkü hayatımda bu kadar çirkin bir leopar baskı tavşan ceketi görmemiz kolay değil. Sırf bunun adına kendisine özel bir ödül bile verilebilir. Sanırım bu konuda en teknik bilgiyi bu konunun uzmanı sevgili arkadaşım Coşkun Hürsel verecektir. Ceket o kadar göz yorucu bir kalabalığa sahip ki eminim bunu taşgillerden Elle MacPherson bile giymiş olsaydı aynı şeyi düşünürdüm.



Asmae Azizi kimdir hiçbir bilgim yok. Ama sosyetik bir davette karşıma çıktığı için kazanıma atabilirim. Üstünde şampanya renkli bir Hervé Leger bandaj elbise görüyorsunuz. Ahh keşke bu fotoğrafı Hervé Leger kadını olmak kolay değildir başlıklı postu yaptığım zaman görseymişim. O zaman konu ettiğim herkesi baştacı ederdim. Kürk yaka beyaz deri ceket kendi başına güzel olabilirdi ama bir Hervé Leger 'in üstünde kabul edilemeyecek bir seçim. Ama cekete gelene kadar o fosfor pembe ve sarı renkli clutch ile yine fosfor renklerden oluşan ayakkabılarına bakmak lazım. Nasıl da sanatsal bir eşleştirme öyle değil mi ? Ya kıyafetiyle uygun olsun diye sürdüğü son dönemin popüler oje rengi maviye ne demeli ? Uzun tırnaklara sürüldümü çok kötü görünüyorlar. Hani birini baştan aşağı gördüğünüzde donakalırsınız ya aynen öyleyim şu an !



Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top