30 Mart 2012 Cuma

0

38 - GÜNÜN ŞIKI : Etel Baler

 


Monaco Gül Balosu konulu postumda Türkiye'den davet edilen Etel Baler 'in elbisesini ne kadar merak ettiğimi söylemiştim. Fotoğrafları görür görmez merak etmekte ne kadar haklı olduğumu anladım. Sonuçta beğenmeyenleriniz olsada Etel Baler benim favori isimlerimdendir.



Üstünde nefis güzellikte kırmızı bir Issa elbise görüyorsunuz. Cambridge Düşesi Kate sayesinde ihya olan Issa 'nın tüm elbiseleri birbirinden güzel ve zarif. Bu yüzden böylesi önemli bir gece için Etel Baler 'in Issa seçmesi doğru bir karar.

Renk çok yakışmış. Derin dekolteyi klas bir şekilde taşımış. Zaten duruşu bile başlı başına bir güzellik ! Topuz model saçı, makyajı, gold Alexander McQueen clutchı ve nefis mücevherleriyle günün şıkı olmazda ne olur bilemedim doğrusu.



Keşke Charlotte Casiraghi ile birlikte çekilmiş fotoğraf daha net olsaymış. Ama bu flu fotoğrafta bile şıklık anlamında Charlotte 'cuğumu solladığını söyleyebilirim.

Şimdi bu şıklığın yanına aynı davetten Sema Basa 'nın kürk ceketle giydiği kokteyl elbisesini koyarsam olmaz. Tek diyeceğim lütfen bu tip organizasyonlara giyinmeyi ve şık olmayı bilen isimler davet edilsin ! Örneğin Etel Baler, Siren Ertan Çarmıklı, Arzu Sabancı, Feryal Gülman, Edvina Özyeğin ve Mermerciler gibi. Mutlaka saymayı unuttuğum isimler vardır ama siz benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Bu vesileyle Siren Ertan Çarmıklı 'nın Kızılhaç Balosu şıklığına tekrar bir göz atalım derim.



Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

back to top